reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Jestem dziś jakimś chodzącym napaleńcem, co jest dla mnie mega dziwne bo jutro albo w pon dostanę @.
Najpierw rano wzięłam Starego w obroty a potem jak pojechał na budowę, a ja jednak zostałam w domu to uznałam ze mi mało i dalej super sama sie ze sobą bawiłam 😈☺️Także zaliczyłam dziś jakieś 7 orgazmów i mogłam dalej tylko już w sumie uznałam, że się zmęczyłam 😂

Ogólnie u nas tez dziś straszny upał i w aucie aż zrobiło mi się od niego słabo (moze jestem wycieńczona po orgazmach :D) i musiałam stanąć, napić sie wody i złapać trochę świeżego powietrza.

Aktualnie Stary rozwala ścianę a ja siedzę z psem w cieniu na ogródku - i marze tylko o jednym - żeby ktoś mi tu przyniósł aperola a do jedzenia takie pieczone w piekarniku ziemniaczki łódeczki.

reklama
I mam pytanie ogrodnicze - są tu jakieś ogrodniczki? Posiłam w maju trawę - od czegoś trzeba było zacząć :) I spoko ładnie urosła ale jest w niech od cholery chwastów. Macie do polecenia jakiś sprawdzony preparat? I czy wiecie czy na taka młoda trawę można je tez stosować?
Stary uznał ze on robi mieszkania a ja mam robić ogród i tak siedzę i kminie.

Jestem dziś jakimś chodzącym napaleńcem, co jest dla mnie mega dziwne bo jutro albo w pon dostanę @.
Najpierw rano wzięłam Starego w obroty a potem jak pojechał na budowę, a ja jednak zostałam w domu to uznałam ze mi mało i dalej super sama sie ze sobą bawiłam 😈☺️Także zaliczyłam dziś jakieś 7 orgazmów i mogłam dalej tylko już w sumie uznałam, że się zmęczyłam 😂

Ogólnie u nas tez dziś straszny upał i w aucie aż zrobiło mi się od niego słabo (moze jestem wycieńczona po orgazmach :D) i musiałam stanąć, napić sie wody i złapać trochę świeżego powietrza.

Aktualnie Stary rozwala ścianę a ja siedzę z psem w cieniu na ogródku - i marze tylko o jednym - żeby ktoś mi tu przyniósł aperola a do jedzenia takie pieczone w piekarniku ziemniaczki łódeczki.
Boże, zazdroszczę ochoty na seks! U mnie w tej kwestii coraz gorzej. Im więcej mam pracy, nauki i rzeczy do ogarniania tym gorzej w tych sprawach. A teoretycznie jakoś środek cyklu. Jeszcze trochę i sama sobie kupię jakąś hiszpańską muchę czy penigrę

Może uznacie mnie za jakiegoś zjeba ale ja raz bylam tak nagrzana, że poszlam do kibla w pracy zrobić sobie dobrze xD bo nie moglam sie na pracy skupic :D

I mam pytanie ogrodnicze - są tu jakieś ogrodniczki? Posiłam w maju trawę - od czegoś trzeba było zacząć :) I spoko ładnie urosła ale jest w niech od cholery chwastów. Macie do polecenia jakiś sprawdzony preparat? I czy wiecie czy na taka młoda trawę można je tez stosować?
Stary uznał ze on robi mieszkania a ja mam robić ogród i tak siedzę i kminie.
Jak wrócę do domu to Taty spytam bo wiem, że byl ten sam problem u nas

Dawno nie robiłam takich zakupów ale ostatnio zapłaciłam za jednego Pinka w Rossmannie 14 PLN i czułam, że to rozbój w biały dzień xD

IMG_20220625_154414.jpg

reklama
Do góry