reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

A mam pytanie - bo wiem, że części z Was było przykro z powodu dnia mamy. A jak macie z dniem ojca? A jak Wasi partnerzy?

Mnie osobiście nie ruszał za bardzo ani dzień mamy (znaczy mnie ruszał z powodow mojej mamy a nie tego ze ja nie jestem mama) ani dzień ojca. Myśle, że mój Stary tez ma luz.
Moja relacja na insta

8FDD9E56-3858-470F-A4DC-8F17CF0628DC.jpeg

reklama
Progesteron świadczy ze była owulacja - wiec może dojść do zapłodnienia. Prolaktyna tez jest tylko delikatnie przekroczona wiec myśle ze nie przekreśla to szansy.
Niemniej gdyby się nie udało w tym cyklu to warto przyjrzeć się tej prolaktynie.
Norma jest
Progesteron świadczy ze była owulacja - wiec może dojść do zapłodnienia. Prolaktyna tez jest tylko delikatnie przekroczona wiec myśle ze nie przekreśla to szansy.
Niemniej gdyby się nie udało w tym cyklu to warto przyjrzeć się tej prolaktynie.
Norma jest do 29.93 a ja mam 29.72 niby nie przekraczam ale rzeczywiście jest przy górnej granicy.
Może to bym problem przy zapłodnieniu???

Ale ze jak to ? Rozwiń temat 😁 kocham kalafiora 🥰
ja marynuję w soku z cytryny, świeżo mielonym pieprzu i soli i oliwie z oliwek cały łepek, później piekę w garnku pod przykryciem, a jak jest już miękki to otwieram, żeby się zarumienił. Kroję na kawałki i zjadamy z jakimś sosem, koniecznie z pestkami granatu i jakimiś pieczonymi ziemniakami czy coś.

Garnek mam taki:

Dzieczyny zrobiłam progesteron 7/8dni po owulacji i inne badania. Co sądzicie??
Przy takim prgesteronie może dojść do zagnieżdżenia??
Prolaktyna nie za wysoka???

ESTRADIOL 228 (21-312)
PROGESTERON 12,77 (1,2-15,9)
PROLAKTYNA 29,72 (1,20-29,93)

A po co robiłaś estradiol i prolaktynę po owulacji?
7/8 dni to progesteron i jak ktoś bardzo napalony to beta.

Owulacja potwierdzona monitoringiem?

Napierdzielaja mnie jajniki a sexu nie ma bo mąż ma 40.5 °C gorączki. Pojechałam mu po leki do apteki i w biedrze był mega przystojny gościu. Naczytałam się Waszych wypocin o sposobach na pozyskanie spermy i przeszło mi przez myśl by zaciągnąć go do WC i wykorzystać 🤣 Nie powinnam czytać tego forum! Aż mi się wstyd zrobiło że takie coś mi przez myśl przeszło 🤣

reklama
Do góry