Moonstone
Moderator
Sperma działa na podrażniona śluzówkę?Mój Stary uważa, że na ból gardła najlepszy jest lodzik![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sperma działa na podrażniona śluzówkę?Mój Stary uważa, że na ból gardła najlepszy jest lodzik![]()
A nie?Sperma działa na podrażniona śluzówkę?
Moj tez kompletnie nic nie odczuwa, ale faceci takich rzeczy nie rozkladaja czesci pierwszeA mam pytanie - bo wiem, że części z Was było przykro z powodu dnia mamy. A jak macie z dniem ojca? A jak Wasi partnerzy?
Mnie osobiście nie ruszał za bardzo ani dzień mamy (znaczy mnie ruszał z powodow mojej mamy a nie tego ze ja nie jestem mama) ani dzień ojca. Myśle, że mój Stary tez ma luz.
W ogole to się zastanawiam czy ta moja katastroficzna wizja świata nie jest trochę winą dupka. Bo chyba @lady_in_blue mowila, ze po nim są różne jazdy
Matko az tak?Tak, ja jestem właśnie na L4 bo mam takie jazdymasakra
Ale czego się nie robi ...
Moj tez kompletnie nic nie odczuwa, ale faceci takich rzeczy nie rozkladaja czesci pierwsze
Matko az tak?
Ja biore 4 dni i jestem mega senna i wrocil mi normalny apetyt, bo to moze byc od niego prawda?
Miałam się ochotę przy tym zastrzelićW ogole to się zastanawiam czy ta moja katastroficzna wizja świata nie jest trochę winą dupka. Bo chyba @lady_in_blue mowila, ze po nim są różne jazdy
Nie trzeba być małżeństwem ale trzeba być parą i zadeklarować to na piśmie. Oczywiście parą kobieta + mężczyzna, inne opcje w Polsce nie wchodzą w grę.Ponieważ w PL żeby podejść do inseminacji czy in vitro chyba trzeba być małżeństwem (a ten artykuł to w ogóle czytałam pewnie z 15 lat temu) to właśnie robią tak, że ściemniają że biorą tabsy czy coś. I że wybierają sobie tych facetów bo same niby są na poziomie - mają kasę, pracę, fajne życie itd.
Przeraża mnie co ten dupek z wami robiMiałam się ochotę przy tym zastrzelić. Serio. Dlatego tak się śmiałam z Twojej dobrowolnej chęci brania tego
.
Nie trzeba być małżeństwem ale trzeba być parą i zadeklarować to na piśmie. Oczywiście parą kobieta + mężczyzna, inne opcje w Polsce nie wchodzą w grę.
Na różnych stronach pisało że powinno się zrobić więc zrobiłam.A po co robiłaś estradiol i prolaktynę po owulacji?
7/8 dni to progesteron i jak ktoś bardzo napalony to beta.
Owulacja potwierdzona monitoringiem?