reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
No dobra, a to jest tak, że ten pierwszy raz boli, a potem jest łatwiej? Trzeba jakąś lewatywę robić?

Najważniejsze jest abyś Ty czuła się jak najlepiej, jak najbardziej komfortowo i jak najbardziej rozluźniona.
Jak będzie stres itd. to z samego mimowolnego zaciskania nie tego co potrzeba będzie nieprzyjemnie ;)
Więc generalnie nie musisz robić lewatywy, ale jak chcesz, jak zwiększy ona Twój komfort to okej.
Można też sobie przez jakiś czas wcześniej kupić jakieś czopki z kwasem hialuronowym i poużywać przez kilka dni wcześniej, żeby sobie odbudować wszystko w środku. Nawilżenia trzeba mieć na pierwszy raz bardzo dużo, można też spróbować w pozycji na jeźdźca bo wtedy Ty masz większą kontrolę nad sytuacją. Warto też sobie kupić jakieś zabawki np. Link do: First. backdoor [S]Experience - EasyToys.pl które rozgrzeją na start. Dodam, że rozmiar partnera nie ma w ogóle znaczenia - bo miałam i takich mniej obdarzonych i takich hojniej i zawsze zależało to od rozgrzania, chęci itd. i nawet przy bardzo dużym penisie potrafiło być totalnie bezbolesne. Osobiście dla mnie jest to jakiś totalnie inny rodzaj przyjemności, mam zdecydowanie mocniejszy i lepszy orgazm także ja tam polecam :p

ej to skoro o seksie gadamy to ja mam pytanie z innej mańki: Czy któraś z Was lub Waszych facetów nie lubi / nie chce / nie robi loda?
Bo np mój mąż przede mną miał 1 partnerkę i jak się poznaliśmy i zaczynaliśmy coś tam to on powiedział, ze loda nie lubi. Ja zrobiłam wielkie oczy. Co się okazało - nie lubił tego loda co mu była robiła :D tylko nie miał porównania i myślał, ze każdy lód wygląda tak samo xD

Nie miałam chyba takich doświadczeń, chyba każdy facet którego spotkałam lubił. Dla mnie spoko, ale dla mnie to jest tylko gra wstępna :p dla mnie musi być potem, że tak to nazwę "normalny seks" :D

Hejo ! Ja znów przyszłam się poskarżyć.. wczoraj trochę posprzątałam, i poszłam do warzywniaka na dole i potem byłam nie do życia.. łydki mnie tak bolały jakby się tam krew zatrzymała i by napuchnięta, niedobrze mi było i ogólnie słabo.. ale już bliżej niż dalej… później.. na początku lipca okres i później działamy. Tylko jak ja ogarnę ten accrofil 🙈

reklama
Do góry