reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
No dobra, a to jest tak, że ten pierwszy raz boli, a potem jest łatwiej? Trzeba jakąś lewatywę robić?

Najważniejsze jest abyś Ty czuła się jak najlepiej, jak najbardziej komfortowo i jak najbardziej rozluźniona.
Jak będzie stres itd. to z samego mimowolnego zaciskania nie tego co potrzeba będzie nieprzyjemnie ;)
Więc generalnie nie musisz robić lewatywy, ale jak chcesz, jak zwiększy ona Twój komfort to okej.
Można też sobie przez jakiś czas wcześniej kupić jakieś czopki z kwasem hialuronowym i poużywać przez kilka dni wcześniej, żeby sobie odbudować wszystko w środku. Nawilżenia trzeba mieć na pierwszy raz bardzo dużo, można też spróbować w pozycji na jeźdźca bo wtedy Ty masz większą kontrolę nad sytuacją. Warto też sobie kupić jakieś zabawki np. Link do: First. backdoor [S]Experience - EasyToys.pl które rozgrzeją na start. Dodam, że rozmiar partnera nie ma w ogóle znaczenia - bo miałam i takich mniej obdarzonych i takich hojniej i zawsze zależało to od rozgrzania, chęci itd. i nawet przy bardzo dużym penisie potrafiło być totalnie bezbolesne. Osobiście dla mnie jest to jakiś totalnie inny rodzaj przyjemności, mam zdecydowanie mocniejszy i lepszy orgazm także ja tam polecam :p

ej to skoro o seksie gadamy to ja mam pytanie z innej mańki: Czy któraś z Was lub Waszych facetów nie lubi / nie chce / nie robi loda?
Bo np mój mąż przede mną miał 1 partnerkę i jak się poznaliśmy i zaczynaliśmy coś tam to on powiedział, ze loda nie lubi. Ja zrobiłam wielkie oczy. Co się okazało - nie lubił tego loda co mu była robiła :D tylko nie miał porównania i myślał, ze każdy lód wygląda tak samo xD

Nie miałam chyba takich doświadczeń, chyba każdy facet którego spotkałam lubił. Dla mnie spoko, ale dla mnie to jest tylko gra wstępna :p dla mnie musi być potem, że tak to nazwę "normalny seks" :D

Hejo ! Ja znów przyszłam się poskarżyć.. wczoraj trochę posprzątałam, i poszłam do warzywniaka na dole i potem byłam nie do życia.. łydki mnie tak bolały jakby się tam krew zatrzymała i by napuchnięta, niedobrze mi było i ogólnie słabo.. ale już bliżej niż dalej… później.. na początku lipca okres i później działamy. Tylko jak ja ogarnę ten accrofil 🙈

reklama
Do góry