reklama
Ceonis
Fanka BB :)
Ej, dzisiaj środa dzień lodaU mnie też była druga dziurka aktywna kilka lat temu Ale jakoś tak dawno nie było, stary za to lubi lody
Pamiętaj dzień święty świecić
I na koniec
Ulubione przysłowie starego.
Gdzie w domu robi się loda, tam jest miłość i zgoda
Madame JS
Jakże doskonale wpisuje się to w dyskusję powyżej ;-)A kij, dupa tam!
Erinti7
Ja tez nie wiem jak się za to zabrać. Wolałabym tysiącem lodów to odrobić No ale stary jest ciekawy jak tam jestNo to samo. Jestem analna dziewica, ale też staremu obiecałam i on o tym pamięta...
Próbowałam, ale nie(stety) on jest hojnie wyposażony i boli jak cholera, nawet sam koniueszek ledwie wchodzi.
Jakieś pomysły jak to rozegrac i jak się dobrze przygotować?
Ceonis
Pewnie ciemno xDJa tez nie wiem jak się za to zabrać. Wolałabym tysiącem lodów to odrobić No ale stary jest ciekawy jak tam jest
olka11135
No to samo. Jestem analna dziewica, ale też staremu obiecałam i on o tym pamięta...
Próbowałam, ale nie(stety) on jest hojnie wyposażony i boli jak cholera, nawet sam koniueszek ledwie wchodzi.
Jakieś pomysły jak to rozegrac i jak się dobrze przygotować?
Musi być bardzo dużo nawilżenia.
Naprawdę duuuuzo
Jula19
nie miałam pojęcia że to może się zmieniać. Czyli u mnie zrobilo się przodo i zaszłam w ciaze. Hmmm to jest bardzo interesujące.możliwe, u około 10% kobiet jest to zmienne
Madame JS
Próbowałam kiedyś... zadziałało poniekąd, wiedział, że ma nie wracać póki nie będzie gotowy na rozmowę. I rzeczywiście rozmowa się odbyła. Teraz w sumie zawzięłam się na dość długo, bo zazwyczaj jakoś po 1-2 dniach odpuszczaliśmy... Teraz powiedzmy, że jest zawieszenie broni. Ale rozmawiać musimy, bo mamy badania do zrobienia i wizytę IVF...Przykro mi bardzo, a może faktycznie dla odmiany powinnaś się zawziąć? Próbowałaś kiedyś? Być na tyle długo niedostępną i do tego stopnia aż mąż się wreszcie zreflektuje?
Jakkolwiek to zabrzmi to my się nie kłócimy, rozmawiamy, wiem dziwne ale są takie momenty, że mój też zachowuje się jakby temat nie istniał bo się o nim nie gada i kiedyś go tak wzięłam na przetrzymanie (choć myślałam, że pęknę bo nie potrafię) i wreszcie wielmożny pan sam zaczął rozmowę
Ceonis
No dobra, a to jest tak, że ten pierwszy raz boli, a potem jest łatwiej? Trzeba jakąś lewatywę robić?Musi być bardzo dużo nawilżenia.
Naprawdę duuuuzo
reklama
pluto_nova
Moderator
ja właśnie w dni płodne jestem ślimakiem i mam tyle śluzu, że i na drugą dziurkę starczaMusi być bardzo dużo nawilżenia.
Naprawdę duuuuzo