Ceonis
Fanka BB :)
Ja to kiedyś staremu wysłałam xD on mówi, że czysta jaMuszę bo padnę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to kiedyś staremu wysłałam xD on mówi, że czysta jaMuszę bo padnę
czy Ty wiesz, że jeśli potwierdzi się, że wczoraj miałam owulację, to następna owulka wypada mi jak będziemy we Włoszech? Będzie Włoskie dziecko!!!!No wiadomka, że idziemy razem na kwietniowe
możliwe, u około 10% kobiet jest to zmienneja zawsze myslalam że mam właśnie tyłozgięcie bo tak mi napisali kiedyś na wypisie ze szpitala na polnej w Poznaniu. A ten mój gin teraz daje mi takie wydruki z usg i mam wpisane trzon macicy przodozgiety. Przecież to chyba niemożliwe. Muszę go dopytać o to na następnej wizycie o co kaman . No ale tak ma marginesie leżałam w tym szpitalu bo przez 3 miesiące nie miałam okresu I nie było wtedy ciąży. Wtedy się nie starałam nawet. I ile ja się naczytalam o tym tylozgieciu że jest trudno zajść i w ogóle. No i po latach mi się to w sumie sprawdziło. A teraz nagle jednak nie tyło tylko przodo...
Pozwolę sobie zadać niedyskretne pytanie: Uprawiacie seks analny? Obiecałam staremu, że spróbujemy (w ramach negocjacji, żeby go urobić) i niestety on o tym pamięta. Łapki w górę, te które mają czynną drugą dziurę!
To mi przypomina scenę z "Przyjaciół" - gdy Joey orientuje się, że Monica i Chandler wracają ze szpitala nie z 1, a z dwójką ;-)Widziałam kiedyś taki filmiku z USA. Że w odwiedziny do mamy przyszli rodzice/teściowie i jedno dziecko. Okej ogarniają i nagle położna przynosi drugie i taki szok ❤
No to samo. Jestem analna dziewica, ale też staremu obiecałam i on o tym pamięta...Pozwolę sobie zadać niedyskretne pytanie: Uprawiacie seks analny? Obiecałam staremu, że spróbujemy (w ramach negocjacji, żeby go urobić) i niestety on o tym pamięta. Łapki w górę, te które mają czynną drugą dziurę!
Mój mąż po prostu nie ma pojęcia, jak to działa... nie wie, kiedy można zobaczyć cokolwiek, usłyszeć bicie serca... Musiałabym mu ZAKOMUNIKOWAĆ, czy ma przyjść czy nie, a on pewnie i tak by nie wiedział, czy tak ma być czy nie... On jest dziewiczy w wielu kwestiach... ;-) I pewnie nie miałby żalu, skoro nie wie. I np. na dzień dzisiejszy na przykład - przy akcji porodowej wolałabym być sama. Taka już ze mnie samosia.Mój mąż to by miał żal do mnie, a poza tym tak jak dziewczyny pisały po pierwsze nie wytrzymałabym, a po drugie nigdy nie odebrałabym jemu i sobie również, możliwości wspólnego pierwszego USG i usłyszenia bicia serca NASZEGO dziecka....