reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Ja dzis typowo po polsku i było pyyyyszne. Młode ziemniaczki, zielona fasolka i jajeczko 😋😍 Wyjątkowo bez mięsa i stary też zjadł o dziwo że smakiem, on nie jada obiadów bez mięsa, a ja czasem lubię, no ale cóż.

Ja wczoraj na lunch wzięłam purre z ziemniaczków, do tego akurat mięso, bo żeberka, ale do tego była pyszna jakby sałatka z ananasa w drobne kosteczki, drobnego selera naciowego i kolendra. Jakie to było pyszne 😋

Hm, ja mam fochy ostatnio o to, dwa razy pod rząd, ale nie wydaje mi się że problem leży gdzieś indziej, poza marnacją cennego czasu 🤷‍♀️

To u nas mój chodzi na zakupy, ja głównie pracuje, a on ma więcej czasu na takie rzeczy i wie doskonale wszystko co gdzie jest w którym sklepie, kupi zawsze wszystko co potrzeba, tylko zawsze pyta co kupić, na co ja najczęściej odpowiadam: nie wiem :D I co na obiad, też mówię nie wiem :) Spisuje się znakomicie, ale nie od dziś wiem że trafił mi się ewenement 💗
Ja też pierwszy raz miałam w wieku 21 lat, nie z obecnym. Później było jeszcze kilku i nie żałuję :) Jak poznałam męża to długo żałowałam że to nie z nim, ale teraz już nie, bo mam co wspominać 😎

Tak! U nas chodzą plotki że dyrekcja chce zabrać takie dodatki motywacyjne. Jeśli w sierpniu nie dostanę dodatkowego przelewu to powiem szefowi że po urlopie składam wypowiedzenie bo przestanie mi się to opłacać. Niestety zmiana pracy na taką o której myślę od jakiegoś czasu (ale nie bo może ciąża) wiąże się z długimi dojazdami, ale dużo lepszym hajsem. I tak się biję z myślami i mi bardzo ciężko z tą decyzją. Ale myślę że jak zabiorą to czara goryczy się przeleje i nie będę miała skrupułów, a dyrekcja i tak będzie miała wyebongo na to, znajdzie się inny jeleń.
No tutaj problemem pewnie jest nie to, że nie bzykacie się w owulke, tylko to, że Tobie bardzo zależy na zajsciu w ciążę a on Cię w tym momencie zawodzi. A on może nie chce się wtedy bzykac nie dlatego, że robi Ci na złość, tylko dlatego, że ma inny problem w głowie. (jest zmęczony praca, staraniami, boi się straty etc.)

mi marzec też średnio pasuje więc… 😂 Wolę na kwiecień 🤣

No wiadomka, że idziemy razem na kwietniowe

Best Friend Love GIF by Barbie

reklama
Do góry