reklama
Wezu
Fanka BB :)
a ja jeszcze nie wiadomo hahahaPrzodo 7
Tylo 5
Wezu
nie, no muszę to napisać JEZUUUUUU gdzieś Ty się uchowała!? Jak go zobaczysz koniecznie musisz kupić i zjesć!!!!!! TO ROZKAZ Szparagi są spoko ale BÓB to miłość Mój men dopiero jak się ze mną związał zaczął jeść zawsze się zastanawiałam, jak to możliweja nigdy nie jadłam bobu i szparagów
AScarlett
Moderator
Szparagi z sosem beszamelowym - mniam!ja nigdy nie jadłam bobu i szparagów
LadyCaro
kurde no nie czuję potrzeby ale skoro to rozkaz... królowa dostaje rozkaz. Phinie, no muszę to napisać JEZUUUUUU gdzieś Ty się uchowała!? Jak go zobaczysz koniecznie musisz kupić i zjesć!!!!!! TO ROZKAZ
Ceonis
No ja popieram, musisz to zjeść!!!kurde no nie czuję potrzeby ale skoro to rozkaz... królowa dostaje rozkaz. Phi
ALE WODĘ POSOL JAK BĘDZIE GOTOWAĆ A NA KONIEC POLEJ ROZTOPIONYM MASŁEM TROCHĘ!!!
SŁYSZYSZ!!!???!!!
Mmiiaa
Cooo walić bób, ale szparagi ❤ja nigdy nie jadłam bobu i szparagów
Wezu
hahahahaha nie wierzę Ty po prostu umiesz dawać ludziom pracę!!!Pisałyście dzis dziewczyny o przypałach... Ja właśnie jeden zaliczyłam chciałam zarejestrować zwrot w aplikacji zalando I jakiś mi błąd wyskakiwał wiec tak klikałam i klikałam no i ciągle ten błąd wiec mowie dobra, później spróbuję. Zadzownilam do mamy, rozmawiamy i ciągle mi tel wibrował, patrze a ja mam 28 maili z potwierdzeniem zwrotu. Wiec dzwonie na infolinię zalando mowie jaka sprawa, Pan zerka i mówi że każde zamówienie kuriera jest na inny numer zwrotu wiec musi je ręcznie pokasować, prosi o cierpliwość, ja czekam a on nagle pyta jak ja to zrobilam bo on kasuje a nowe potwierdzenia wpadają w system finalnie na koniec rozmowy skasował 68 zamówień powiedzial ze jutro tam zadzwoni i każe im zignorować wszystkie moje zamówienia poza jednym ... a w trakcie pisania tej wiadomości dostałam kolejne 24 maile wiec zeby zwrócić 3 rzeczy zamówiłam kuriera 92 razy
Wezu
Tak woda słona koniecznie!No ja popieram, musisz to zjeść!!!
ALE WODĘ POSOL JAK BĘDZIE GOTOWAĆ A NA KONIEC POLEJ ROZTOPIONYM MASŁEM TROCHĘ!!!
SŁYSZYSZ!!!???!!!
reklama
Ceonis
Nie! To bob jest lepszy!Cooo walić bób, ale szparagi ❤