reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Pisałyście dzis dziewczyny o przypałach... Ja właśnie jeden zaliczyłam 😁 chciałam zarejestrować zwrot w aplikacji zalando I jakiś mi błąd wyskakiwał wiec tak klikałam i klikałam no i ciągle ten błąd wiec mowie dobra, później spróbuję. Zadzownilam do mamy, rozmawiamy i ciągle mi tel wibrował, patrze a ja mam 28 maili z potwierdzeniem zwrotu. Wiec dzwonie na infolinię zalando mowie jaka sprawa, Pan zerka i mówi że każde zamówienie kuriera jest na inny numer zwrotu wiec musi je ręcznie pokasować, prosi o cierpliwość, ja czekam a on nagle pyta jak ja to zrobilam bo on kasuje a nowe potwierdzenia wpadają w system 😂😂 finalnie na koniec rozmowy skasował 68 zamówień 😂😂😂 powiedzial ze jutro tam zadzwoni i każe im zignorować wszystkie moje zamówienia poza jednym ... a w trakcie pisania tej wiadomości dostałam kolejne 24 maile wiec zeby zwrócić 3 rzeczy zamówiłam kuriera 92 razy 😁😂

ja zawsze jak mój Małż był na drugą zmianę To robiłam czystke. Testy bunkrowalam jakoś w śmieci i czyms przykrywałam i od razu worek do wywalenia. Opakowania wrzucałam do pieca. Ale ja ogólnie nie testowalam aż tyle. Zawsze mialam z tyłu głowy ze na bank się nie udało I jak już naprawdę zbliżał się 32 dc I nie było @ to wtedy robiłam. I zawsze po teście oczywiście białym pięknie pojawiała sie @. I w sumie 10 dpo nie testowałam nigdy.
Ja więcej wariowałam przy owulakach. Kiedyś kupowałam w rossmanie domowe lab i robiłam jak było napisane nie piłam, nie sikałam, żeby był wiarygodny. Robiłam raz dziennie bo mega drogie były. A jak kupiłam tańsze na allegro to nawet 6 razy dziennie. I w moim ostatnim cyklu chyba ze 40 zrobiłam. Jak wariatka nie chciałam przegapić pika i co. Pik był a maz się na mnie wypiął i nie chciało mu sie seksu przez te dni. A ja tak skrupulatnie sikałam 😉.
ale mnie rozczuliło to skrupulatne sikanie, aż mi się Ciebie szkoda zrobiło :(

Ja kupiłam jakieś owulaki na allegro, 50 sztuk za 34 zł ale w sumie sikam na nie raz dziennie kilka dni po okresie aż do pewności, że to już.

PIK - czyli co? POZYTYWNY? :D

reklama
Do góry