reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
My ze starym właśnie zjedlismy pierwsza botwinke i puree z boczkiem😍😋 rozplywam sie❤️
oeeezuuu i po co żeś to pisała, teraz mi się chce puree z boczkiem... dzizas krajst - ja jestem ostatnie dni ciągle nienażarta. Zjadłam dopiero co makaron z truskawkami i śmietaną i myślę, co by tu zjeść...

jak wszystkie zajdziemy w CIONSZ, to sobie zrobimy wieczerzę taką na wypasie :D Będą boby, szparagi, groszki, botwinki, puree z boczkiem, śledzie i inne :D

oeeezuuu i po co żeś to pisała, teraz mi się chce puree z boczkiem... dzizas krajst - ja jestem ostatnie dni ciągle nienażarta. Zjadłam dopiero co makaron z truskawkami i śmietaną i myślę, co by tu zjeść...

jak wszystkie zajdziemy w CIONSZ, to sobie zrobimy wieczerzę taką na wypasie :D Będą boby, szparagi, groszki, botwinki, puree z boczkiem, śledzie i inne :D
Dajta pomysły, też chcę coś zeżreć.
Ale mam ziemianki młode z obiadu, to je chyba odsmaze, przyprawie i zeżre. I kefir, kupiłam całą zgrzewkę. Codziennie chlam

Dajta pomysły, też chcę coś zeżreć.
Ale mam ziemianki młode z obiadu, to je chyba odsmaze, przyprawie i zeżre. I kefir, kupiłam całą zgrzewkę. Codziennie chlam
zrób sobie takie placki z gotowanych ziemniaków albo kopytka :D ja wczoraj miałam na obiad kopytka z sosem i mięsem :D Ale z boczkiem i cebulką kopytka, oooeezuuu pycha :D

reklama
Do góry