Wezu
Fanka BB :)
Ty, Ty, Ty kooolezankooooo nie pozwalaj sobie - jakie walić BÓB?! Ja sobie nie życzę!!!Cooo walić bób, ale szparagi ❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ty, Ty, Ty kooolezankooooo nie pozwalaj sobie - jakie walić BÓB?! Ja sobie nie życzę!!!Cooo walić bób, ale szparagi ❤
I skórek nie jedz!!!Tak woda słona koniecznie!
no!!! dokładnie, żadnego walenia bobaNie! To bob jest lepszy!
Właśnie dziwi mnie to ze sie w nim nie zakochałam xD ale jeszcze mam miłość do takiego swiezego groszku w tych takich no wiecie flakach, nie pamiętam jak to sie nazywa xDNie! To bob jest lepszy!
O tak, to też! I fasolka szparagowa! Musi mieć zasmażkę z bułki tartej!!Właśnie dziwi mnie to ze sie w nim nie zakochałam xD ale jeszcze mam miłość do takiego swiezego groszku w tych takich no wiecie flakach, nie pamiętam jak to sie nazywa xD
aaa, groszek we flakach to ja szanuję i lubię bardzo równieżWłaśnie dziwi mnie to ze sie w nim nie zakochałam xD ale jeszcze mam miłość do takiego swiezego groszku w tych takich no wiecie flakach, nie pamiętam jak to sie nazywa xD
jezuuu taaaak kocham miłością ogromną. i teraz chce mi się fasolki, kurłaaaaa a dopiero co weszłam do domu... ehh zjem bób, jutro sobie kupię fasolkęO tak, to też! I fasolka szparagowa! Musi mieć zasmażkę z bułki tartej!!
A ja w ogóle jestem głodna i chce mi się fasolki i bobu przez Wasjezuuu taaaak kocham miłością ogromną. i teraz chce mi się fasolki, kurłaaaaa a dopiero co weszłam do domu... ehh zjem bób, jutro sobie kupię fasolkę