pluto_nova
Moderator
ja już mojemu przed 13:00 oznajmiłam co go czekaJak tak Was czytam to Stary chyba nie zdąży po pracy ‚czesc’ powiedzieć, bo już będzie akcja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja już mojemu przed 13:00 oznajmiłam co go czekaJak tak Was czytam to Stary chyba nie zdąży po pracy ‚czesc’ powiedzieć, bo już będzie akcja
szkoda, myślałam że przywieziesz małego Greka, albo małą greczynkęjejku powiem Wam, ze coś mocno już mnie brzuch na okres boli
a to coś na receptę? Czy tak o można se kupić?Jezu, ale mam wodospad w gaciach, ten ovulomed max robi dobrą robotę. Siedziałam nago na łóżku i zostawiłam ,,pieczątkę'' bez żadnego podniecenia
Ja pier... Jak Cie czytam to jakbym sama siebie czytałanie trzeba wskakiwać - czasem to on sam się pcha
krótko zwięźle i na temat...ja już mojemu przed 13:00 oznajmiłam co go czeka
ja jestem nadal, co jakaś nowinka to wybałuszam oczy coraz bardziejod tego jesteśmy, żeby przekazywać wiedze ja jak tu przychodziłam to też byłam głupia jak but
Moj maz uwielbia. Dla mnie zapach przy gotowaniu jest nie do przejscia...szkoda, myślałam że przywieziesz małego Greka, albo małą greczynkę
ja mam gazy
więc czekam...
jeszcze dziś kupiłam swój pierwszy BÓB w życiu i zamierzam go zjeść, także ciekawa jestem co będzie dalej hahaha
czekam!!!!a poza tym to coś mi się cera popsuła. Nigdy tak nie miałam, no ciąża na bank
jak zrobie test to wstawie Wam taki biały żebyście chociaż troche emocji mialy
Ja mam dużego pryszcza po lewej stronie czoła, już myślałam że to cionsz a tu ch... test białya poza tym to coś mi się cera popsuła. Nigdy tak nie miałam, no ciąża na bank
jak zrobie test to wstawie Wam taki biały żebyście chociaż troche emocji mialy
ja kocham BÓB, no dooobra może śmierdzi jak stare skarpety ale cóż To samo sery pleśniowe, niektóre tak walą ale ja też kocham, cóż mogę począćMoj maz uwielbia. Dla mnie zapach przy gotowaniu jest nie do przejscia...
Ide zawsze do innego pokoju i siadam przy otwartym oknie