Owulacja
Fanka BB :)
No coś Ty, co w tym złegoSpodziewam sie bana za taką nazwe
@olka11135 to może zamiast "laski" napiszmy "staraczki" i dostaniemy za to trochę empatii
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No coś Ty, co w tym złegoSpodziewam sie bana za taką nazwe
Przecież bez wskoczenia na trzona w ciążę się nie zajdzie. Samo życie xDSpodziewam sie bana za taką nazwe
nie trzeba wskakiwać - czasem to on sam się pchaPrzecież bez wskoczenia na trzona w ciążę się nie zajdzie. Samo życie xD
Pomijając inseminacje i in vitro oczywiście
nie piszcie tak bo Ja nie daje rady muszę obejść się "smakiem" - szlaban.nie trzeba wskakiwać - czasem to on sam się pcha
Mały update tylozgiecie ponad 40%, a ogólnie wg googlu ma je 25% kobiet
zostaje Ci tylko śnićnie piszcie tak bo Ja nie daje rady muszę obejść się "smakiem" - szlaban.
Mi to sie wysuwa taki wniosek ze wlasnie potwierdzamy to ze z tylozgieciem jest trochę trudniej zajscPrzeczymy wszelkim prawom i badaniom na tym forum!
Ja w zeszłym roku też zaszłam w ciążę ok tydzień po urodzinach, to może w tym roku jak w czerwcu nie pykło znowu to może w lipcu bo urodziny mężaJa zaszłam w pierwsza ciąże w lutym i jestem z lutego - potwierdzam te teorie
Troszkę podobny do mojego dziadkaJa i ten stary pierdziel pozdrawiamy
Zobacz załącznik 1416362