reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

ej no mój też nie ma jakiegoś wytrysku pod wielkim ciśnieniem. To mi dałaś do myślenia
Musze to wygoolowac. Dlatego tak minsie wydawalo, ze przez to, ze nie jest przy samej szyjce, to nie wplywa zbyd duzo tej spermy, a jak skonczyl dokladnie przy szyjce to zaszlam. Niby sie posmialysmy ze mnie, ale moze cos w tym bylo Karo 🤣🤣🤣

reklama
Wiesz takie rzeczy niekoniecznie kogoś oszczędzają ... ja mam dwoje dzieci z 1 cyklu starań.
A ze stycznia tego roku pozamaciczną na koncie po prawie 6 miesiącach starań.

Raz na wozie, raz pod 🤷‍♀️

Wiadomo, że lepiej mieć już jakieś dzieci niż żadne, spina niby mniejsza ale ...
Tak mi przykro 😔 nie ma znaczenia, czy masz juz dzieci, czy nie. Kazda stracona ciaza, to tragedia

Musze to wygoolowac. Dlatego tak minsie wydawalo, ze przez to, ze nie jest przy samej szyjce, to nie wplywa zbyd duzo tej spermy, a jak skonczyl dokladnie przy szyjce to zaszlam. Niby sie posmialysmy ze mnie, ale moze cos w tym bylo Karo 🤣🤣🤣
KURDEEE, teraz myślę chciałabym poszukać ale za mną siedzą ludzie nie będę czytać o plemnikach :D okienko z forum mam zminimalizowane na maly ekranik :D

ja też nie jestem zafiksowana - wiadomo zdarzają się „gorsze czasy”, ale nie tylko w staraniach takie są, to całkiem ludzkie. Ale tak samo cieszę się z seksu, bawię się, imprezuję, jeżdżę na wakacje… 😝 Dlatego śmieszy mnie jak słyszę, że Nam nie wychodzi, bo za dużo o tym myśle 😂 Jak czasem czytam o dziewczynach, które po owulacji nie tykają alko, bo może się udało, albo nie biorą tabletek przeciwbólowych to chętnie bym właśnie takie osoby przedstawiła swoim rozmówcom 😂
Ja tak robilam z tym nie piciem po owu i teraz smieje sie sana z siebie 😆🤡

Mój ma różne ciśnienia i nie wiemy od czego to zależy. Najczęściej poza dniami płodnymi ma full ciśnienie i dużo spermy a przy owulacji mniej 🤷‍♀️ ale w pierwszą ciąże zaszłam jak było mało spermy (a przynajmniej mało ze mnie wyleciało, może była już tam wewnątrz) i stary od razu mówił że nic z tego, bo małe ciśnienie było. A tu proszę xD

niby przy tyłozgięciu macicy lepiej się bzykać od tylu w pozycji kolanowy-łokciowej, ale jak się ma normalną macicę to chyba normalnie 😂 Ja mam tyłozgiecie, ale nie potwierdzę, ani nie zaprzeczę, bo my co seks staramy się zmieniać pozycje więc nie wiem z której były zapłodnienia 😂

Mój ma różne ciśnienia i nie wiemy od czego to zależy. Najczęściej poza dniami płodnymi ma full ciśnienie i dużo spermy a przy owulacji mniej 🤷‍♀️ ale w pierwszą ciąże zaszłam jak było mało spermy (a przynajmniej mało ze mnie wyleciało, może była już tam wewnątrz) i stary od razu mówił że nic z tego, bo małe ciśnienie było. A tu proszę xD
no, więc potwierdza to, że kluczem jest po prostu wytrysk w pochwie. No, potrzebne był wszystkie rozkminy do tego wniosku :D

reklama
niby przy tyłozgięciu macicy lepiej się bzykać od tylu w pozycji kolanowy-łokciowej, ale jak się ma normalną macicę to chyba normalnie 😂 Ja mam tyłozgiecie, ale nie potwierdzę, ani nie zaprzeczę, bo my co seks staramy się zmieniać pozycje więc nie wiem z której były zapłodnienia 😂
Ja w 1 seksie zmieniam pozycje kilka razy 😂

Do góry