reklama
Ceonis
Fanka BB :)
Ja zazdroszczę i podziwiam te osoby, które mają tyle samozaparcia, żeby robić te wszystkie zdrowotne rzeczy.Hahahhaha ja mojemu robilam zdrowe salateczki, soczki i szoty z imbiru na plemniczki
Niedługo przyjdzie mój wymarzony termomix, może to mnie zmobilizuje do tego
Alabama89
To właśnie ta aperola tez jest taka fajna kwaśna i ma do tego dużo witaminy C wiec samo zdrowieNapisałam do health Labs jak to pić i mi odpisali "Hej
Rzeczywiście HealMe ma swój specyficzny, wytrawny smak, który nie każdemu przypadnie do gustu. Można stosować go jako dressing do sałatki, wzbogacenie koktajlu warzywno-owocowego lub dodać do niego niewielką ilość soku z cytryny lub soku malinowego, co zdecydowanie polepsza wrażenia smakowe.
Zdecydowanie lepiej smakuje również na zimno, więc warto przechowywać go w lodówce. "
Będę próbować z cytryną albo sokiem malinowym
MyszkaMiki30
może z tabasco i sokiem malinowym niczym wściekły piesNapisałam do health Labs jak to pić i mi odpisali "Hej
Rzeczywiście HealMe ma swój specyficzny, wytrawny smak, który nie każdemu przypadnie do gustu. Można stosować go jako dressing do sałatki, wzbogacenie koktajlu warzywno-owocowego lub dodać do niego niewielką ilość soku z cytryny lub soku malinowego, co zdecydowanie polepsza wrażenia smakowe.
Zdecydowanie lepiej smakuje również na zimno, więc warto przechowywać go w lodówce. "
LadyCaro
aperola, aperola, głodnemy chleb na myśliTo właśnie ta aperola tez jest taka fajna kwaśna i ma do tego dużo witaminy C wiec samo zdrowie
pluto_nova
Moderator
czyli dobrze pisałam, że do sałatki!Napisałam do health Labs jak to pić i mi odpisali "Hej
Annajenkins
Aktywna w BB
Ja akurat lubie gotowac (pracuje tez w kuchni w domu opieki) i dla mnie to frajda. Ale tez rozumiem osoby, ktorym sie nie chce taki szocik z imbiru mozna tez zrobic z imbiru suszonego z sokiem z cutryny. Ja imbir tarlam na papke i pozniej odciskalam sok, ale wiem, ze poza mna malo kto by sie w to bawilJa zazdroszczę i podziwiam te osoby, które mają tyle samozaparcia, żeby robić te wszystkie zdrowotne rzeczy.
pluto_nova
Moderator
reklama
Annajenkins
Aktywna w BB
A termomixu nie mam, ale mam taki procesor i w sumie robi wszystko. I tez go duzo uzywam. A ile dalas za swoj termomix?Ja zazdroszczę i podziwiam te osoby, które mają tyle samozaparcia, żeby robić te wszystkie zdrowotne rzeczy.