reklama
Moonstone
Moderator
No właśnie problem jest taki, ze musiałabym najpierw koty wyrzucic z sypialniTak i ogólnie cukier, bo cukier rozwija grzyby i bakterie. A mi najbardziej na infekcje pomogło spanie bez majtek (rada mamyginekolog, wiem, że nie każdy ją lubi, ale serio pomogło), i brak jakichkolwiek wkładek w ciągu dnia
Owulacja
Fanka BB :)
Hemoroidy?No przecież ja się pochlastam. Mój mąż właśnie dostał krwawienia z tylniej strony.
Mogę sie zacząć histerycznie smiac?
Anezka11
Ja muszę w pracy spiąć dupę, a pije sobie spokojnie kawusię jak jakaś pańciaEj miłego tego pochmurnego dnia!
Ja wczoraj ze starcem ogladalam Stranger things do 3 w nocy i zaspalam na daily w pracy o 9 xD
Owulacja
Śpij w długiej spódnicy bez majtek wtedyNo właśnie problem jest taki, ze musiałabym najpierw koty wyrzucic z sypialni
Mmiiaa
Ja sie dziś w koncu wyspalam i wczorajsze "wielkie" problemy w pracy dziś rozwiazuje bez mrugnięcia okiemEj miłego tego pochmurnego dnia!
Ja wczoraj ze starcem ogladalam Stranger things do 3 w nocy i zaspalam na daily w pracy o 9 xD
Moonstone
Moderator
Tez o tym pomyślałam, ale nigdy nie miał problemów. Dobrze ze mój tata jest proktologiem to już teleporade odbyłam bo on na dyzurzeHemoroidy?
kasiaa91
Przy całkowitym bo on daje dużo większe ryzyko komplikacji i inwazyjności, częściowy od kilku lat ma zmienione rekomendacje - na szczęście dla mnie, rok czekania to byłaby dla mnie tragedia.Kasiu, bardzo mi przykro, że tak to się u Ciebie skończyło rzeczywiście nie aż tak długo, myślałam ze to bliżej roku nawet. Trzymaj się Dziewczyno!
reklama
olka11135
Tak, przepisali. Primafucin i 2 tygodnie później clotrimazol. Ani lek A ani B nie pomógł. Wzięłam jeszcze po drodze summamed w związku z tą bakterią. Od dwóch dni jest zaognienie. Boję się, bo to juz tyle trwa
A bierzesz probiotyki?
Używasz jakiś żeli intymnych, wkładek itp.?
Doczytałam już że śpisz w majtkach no to na pewno nie pomaga bo najlepiej w ogóle w nich nie chodzić