reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Kasiu, bardzo mi przykro, że tak to się u Ciebie skończyło :( rzeczywiście nie aż tak długo, myślałam ze to bliżej roku nawet. Trzymaj się Dziewczyno!
Przy całkowitym bo on daje dużo większe ryzyko komplikacji i inwazyjności, częściowy od kilku lat ma zmienione rekomendacje - na szczęście dla mnie, rok czekania to byłaby dla mnie tragedia.

reklama
Tak, przepisali. Primafucin i 2 tygodnie później clotrimazol. Ani lek A ani B nie pomógł. Wzięłam jeszcze po drodze summamed w związku z tą bakterią. Od dwóch dni jest zaognienie. Boję się, bo to juz tyle trwa :(

A bierzesz probiotyki?
Używasz jakiś żeli intymnych, wkładek itp.?

Doczytałam już że śpisz w majtkach no to na pewno nie pomaga :( bo najlepiej w ogóle w nich nie chodzić

Do góry