reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Ja maluję włosy kolorem zbliżonym do naturalnego- jak mi się przypomni. I zawsze farbuje mnie mama ;)
Niestety już nie mam takich długich włosów jak na zdjęciu, pokonało mnie pocovidowe wypadanie włosów i przycięłam. Jest mi wygodniej, ale nie wyglądam już tak dobrze. Pora znowu zapuszczać

reklama
Właśnie dostałam wiadomość od koleżanki „rób bobasa szkoda zdrowia na ta zjeb… robotę” na co jej odpowiadam „No nic innego od paru miesięcy nie robię - ale tak to jest chcesz to nie ma, jak nie chcesz to jest, tylko jakoś ciężko mi sie przestawić na nie chce 😂

Właśnie dostałam wiadomość od koleżanki „rób bobasa szkoda zdrowia na ta zjeb… robotę” na co jej odpowiadam „No nic innego od paru miesięcy nie robię - ale tak to jest chcesz to nie ma, jak nie chcesz to jest, tylko jakoś ciężko mi sie przestawić na nie chce 😂
Też mam taki plan, żeby ciążą i macierzyńskim ewakuować się z pracy na jakiś czas i dlatego jej nie zmieniam... I tak już dwa lata mijają :p.

reklama
Do góry