reklama
Bibi89
Fanka BB :)
Jezu... szkoda gadać... zrobiłam grila w parku którego ogarniała zaproszona znajoma (bo do grilla tez jestem lewa) plus kupiłam alko i napoje ale jeśli chodzi o żarcie to powiedziałam żeby każdy sobie coś przyniósł raczej powinnam zrobić odwrotnieAż korci żeby zapytać na czym to zjebanie polegało
Moonstone
Moderator
Przynajmniej nie miałaś problemu, ze ktos czegoś nie może jeść i najważniejsze czyli alko załatwiłaś. Jesteś dla siebie zbyt surowa!Jezu... szkoda gadać... zrobiłam grila w parku którego ogarniała zaproszona znajoma (bo do grilla tez jestem lewa) plus kupiłam alko i napoje ale jeśli chodzi o żarcie to powiedziałam żeby każdy sobie coś przyniósł raczej powinnam zrobić odwrotnie
Bibi89
No i trochę się spiłam dość szybko i ogólnie dobrze ze ludzie sami sobą się zajęli bo ja totalnie nie ogarniałamJezu... szkoda gadać... zrobiłam grila w parku którego ogarniała zaproszona znajoma (bo do grilla tez jestem lewa) plus kupiłam alko i napoje ale jeśli chodzi o żarcie to powiedziałam żeby każdy sobie coś przyniósł raczej powinnam zrobić odwrotnie
Bibi89
Tyko wiesz, każdy sobie jeszcze musiał to sam zrobić gospodyni roku!Przynajmniej nie miałaś problemu, ze ktos czegoś nie może jeść i najważniejsze czyli alko załatwiłaś. Jesteś dla siebie zbyt surowa!
Moonstone
Moderator
Bo to cześć imprezy po prostu była. Konkurs na bardziej kreatywne danie i tyleTyko wiesz, każdy sobie jeszcze musiał to sam zrobić gospodyni roku!
olka11135
No a kwestia współwłasności na przykład? W małżeństwie wchodzi ci to po prostu do majątku, tutaj trzeba nabyć na współwłasność. Mowie o tego typu kwestiach. I nie… nie chodzi mi żeby kogoś do czegoś przekonywać. Chodzi mi wyłącznie o moje własne, prywatne lenistwo
My mamy na tyle nazwijmy to skomplikowaną sytuację finansową, ze nam się żadna współwłasność nie opłaca po prostu dla bezpieczeństwa. Więc i tak przy ślubie byśmy bawili się w rozdzielność majątkową
Dla mnie ślub to po prostu byłaby fajna impreza dla rodziny i znajomych, ale nadal nie jestem gotowa wydać pół miliona na jeden wymarzony wieczór dojrzewam.
Z plusów mam już 3 pierścionki zaręczynowe
Moonstone
Moderator
Dlatego mówię wyłącznie ze swojej perspektywyMy mamy na tyle nazwijmy to skomplikowaną sytuację finansową, ze nam się żadna współwłasność nie opłaca po prostu dla bezpieczeństwa. Więc i tak przy ślubie byśmy bawili się w rozdzielność majątkową
Dla mnie ślub to po prostu byłaby fajna impreza dla rodziny i znajomych, ale nadal nie jestem gotowa wydać pół miliona na jeden wymarzony wieczór dojrzewam.
Z plusów mam już 3 pierścionki zaręczynowe
Agnes4312
Moderator
Moja perspektywa jest podobna do twojej. Pomijając kwestie wiary, pracuje w takim zawodzie, gdzie często spotykam ludzi z problemami np w sprawach spadkowych.Dlatego mówię wyłącznie ze swojej perspektywy
reklama