reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

E468E303-1394-4DE8-A773-28204653433D.jpeg
Z przymrużeniem oka: wskaż osobę na zdjęciu, która jest w ciąży ;)

reklama
Zrzeczy które zostawiłam to właśnie stroje kąpielowe, jakie bransoletki na nogę, okulary, casy na telefon czy torebki... a ciuchów wszystji odesłałam 🤷🏽‍♀️
Rzadko się da coś fajnego z ciuchów. Dlatego podziwiam dziewczyny, które na przykład kupują suknię ślubną na Ali. Chyba wolałabym kupić w jakimś butiku po prostu białą sukienkę.

Rzadko się da coś fajnego z ciuchów. Dlatego podziwiam dziewczyny, które na przykład kupują suknię ślubną na Ali. Chyba wolałabym kupić w jakimś butiku po prostu białą sukienkę.
To ja jestem ta która kupila na ali ;) wydałam 300zlni nikt nie poznal ze to z ali - sukienka zarabiają byla.
Przy ciuchach z ali to trzeba patrzeć na feedbacki. Sa perełki wśród stosu smieci

reklama
Do góry