reklama
Bibi89
Fanka BB :)
Zrzeczy które zostawiłam to właśnie stroje kąpielowe, jakie bransoletki na nogę, okulary, casy na telefon czy torebki... a ciuchów wszystji odesłałamJa to sie kilka razy przejechalam na ali z ciuchami i jakos nie moge sie przekonac do shein
Mmiiaa
Ja te z ali sprzedalam albo wyrzucilam, tylko dla piesa byly w większości spokoZrzeczy które zostawiłam to właśnie stroje kąpielowe, jakie bransoletki na nogę, okulary, casy na telefon czy torebki... a ciuchów wszystji odesłałam
Moonstone
Moderator
Rzadko się da coś fajnego z ciuchów. Dlatego podziwiam dziewczyny, które na przykład kupują suknię ślubną na Ali. Chyba wolałabym kupić w jakimś butiku po prostu białą sukienkę.Zrzeczy które zostawiłam to właśnie stroje kąpielowe, jakie bransoletki na nogę, okulary, casy na telefon czy torebki... a ciuchów wszystji odesłałam
lady_in_blue
Pracodawca chyba nie widzi tego koduJezu l4 dostałam z kodem n97 myślałam ze robią to troche bardziej dyskretnie
AScarlett
Moderator
To ja jestem ta która kupila na ali wydałam 300zlni nikt nie poznal ze to z ali - sukienka zarabiają byla.Rzadko się da coś fajnego z ciuchów. Dlatego podziwiam dziewczyny, które na przykład kupują suknię ślubną na Ali. Chyba wolałabym kupić w jakimś butiku po prostu białą sukienkę.
Przy ciuchach z ali to trzeba patrzeć na feedbacki. Sa perełki wśród stosu smieci
Mmiiaa
UfffPracodawca chyba nie widzi tego kodu
Moonstone
Moderator
Ja bym się za bardzo stresowała tym co przyjdzie - dlatego mowie, ze podziwiamTo ja jestem ta która kupila na ali wydałam 300zlni nikt nie poznal ze to z ali - sukienka zarabiają byla.
Przy ciuchach z ali to trzeba patrzeć na feedbacki. Sa perełki wśród stosu smieci
AScarlett
Moderator
Ja bym się za bardzo stresowała tym co przyjdzie - dlatego mowie, ze podziwiam
O proszę tak wyglądała.
Wiesz co ja zamowilam z dużym zapasem czasu. Ze jakby była okropna mialam czas szukać czegoś innego
Załączniki
reklama
Mmiiaa
Ale piękna! Szacun za odwagę, opłaciło sięO proszę tak wyglądała.
Wiesz co ja zamowilam z dużym zapasem czasu. Ze jakby była okropna mialam czas szukać czegoś innego