reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
20220619_223403.jpg

Te białe ślady to po prostu brak opalenizny. Mam łydy w ciapy. Czemu? Nie wiem.

Kocham miłością bezgraniczną 😍 Mam całą szafę kiecek i zamówiłam na shein kolejne dwie 😅 z polecenia Naszej Lady
Kurcze ja to pozamawaiłam troche z tego shein ale wszystko prawie odsyłam bo jakościowo jakoś mnie drażni 🤷🏽‍♀️ jedynie jakieś stroje kąpielowe I dodatki są ok ale na sukienkę fajną jakoś nie mogę trafić

reklama
Kurcze ja to pozamawaiłam troche z tego shein ale wszystko prawie odsyłam bo jakościowo jakoś mnie drażni 🤷🏽‍♀️ jedynie jakieś stroje kąpielowe I dodatki są ok ale na sukienkę fajną jakoś nie mogę trafić
Ja to sie kilka razy przejechalam na ali z ciuchami i jakos nie moge sie przekonac do shein 🤷‍♀️

Do góry