reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

no właśnie za tydzień w poniedziałek mam wizytę i zastanawiam się jak mam nakierować wizytę, żeby dał mi skiero na histero... bo wiem gdzie mogę zrobić na nfz. Potrzebuję tylko skierowania
Niech zbada wziernikiem i zajrzy czy tam nie ma jakiejś nadżerki. Jak nie będzie to wtedy można mu zasugerować że może polip w szyjce ukryty 😶

reklama
Ja to staram sie kupować takie uniwersalne rzeczy typu na lato jednokolorowe tshirty, biale, bezowe spodnie, koszule ktore tez ubiore na co dzień albo na jakies wyjscie, no i wiadomo sukienki. Na upały mam takie eleganckie krotkie spodenki i do tego na w razie co marynarkę biore jakbym musiala właśnie wyjsc z nory xD
no ja do tej pory miałam robotę taką, że oprócz tego, że od ponad 2 lat robimy z chaty, to jak jeździłam do biura to mogłam se nawet w kocu przyjść. Mieli taką politykę, że akceptacja, toleranjca, niech każdy się wyraża jak chce. Podobno raz zwolnili typa bo przychodził boso.
wiec jestem jak dziecko we mgle xD nie rozumiem w ubiór xD

Jak słyszę to 'taka uroda' to wkurza mnie to prawie tak, jak 'odpuść'. Mimo, że nigdy nikt do mnie tak nie powiedział
Mnie kardiolog tak kiedyś odpowiedział na moje pytanie jak poprawić krążenie bo mam wiecznie zimne dłonie i stopy 🙄 no to stwierdził, że najpierw zaopatrywane w tlen są ważniejsze organy a u mnie ręce i nogi na końcu no i że to taka moja uroda. I skończyłam przygodę z tym "lekarzem"
Hej dziewczyny. My wczoraj wróciliśmy z wakacji i przepalismy 20h.... a jak się obudziliśmy to koj maz ma 39.6 stopni goraczki... ja stan podgoraczkoqy lekki ale sie czuje w miarę ok @LadyCaro jedziemy na tym samym wózku.
Nie robiłam testów owu w tym cyklu i albo mi starczy seks z urlopu albo naładujemy się teraflu bedzie seks truposzy 😅🤣

A w ogole jak wasi faceci chorują? Bo mój oczywiście umiera i trzeba skakać wokół niego. 40latek a jak 4latek sie zachowuje 🤣
Niestety u mnie podobnie. Na dodatek teksty w stylu boli mnie brzuszek, nie brzuch, nie flak, nie brzdeń etc tylko brzuszek. Dżizassss, gdyby nie to, że jest dojrzałym mężczyzną na co dzień to bym myślała, że mam dziecko w domu
W ogóle dziś jak Stary zrobił test na kowid to kilka chwil później mówi "co, pochwaliłaś się swojej drugiej rodzinie, że mam kowid?" xDDDD
taki mądry a czasem sam pyta jak mamy jakieś wyniki badań etc "co powiedziały laski z forum" xD
Jak on to pięknie określił.. coś w tym jest z tą drugą rodziną 🤩
w ogóle tak Wam powiem, że se mieszkam na wsi i że to lubię.
Mój pies może biegać po hektarach bez smyczy samopas.
Ja se mogę wyjść z domu i przenieść sobie ziółek, rzodkkiewek, ogórków, malinek, brzoskwinek, jabłek, gruszek, porów... takich wyhodowanych samemu. Bardzo lubię ten klimat ;D
Ja mam głęboką nadzieję, że u mnie tak będzie za rok!
ej dziewczyny!
Jestem ciekawa jak macie w normalnym życiu, ale ja np w tej nowej pracy muszę się ubierać business casual. Dla osoby która chodzi całe życie w dresach, jeansach i adidasach to jest jakaś czarna magia :O patrze na te ciuchy i kompletnie nie wiem jak ja będą się nosić do tej pracy xD pomijając to ze mam szafę wypełnioną bluzami.
Może macie jakieś pomysły czy inspiracje. Muszę coś kupić, zamówić..
Ja tak mam od 10 lat. Najpierw byłam managerem, a 6 lat temu zostałam kierownikiem produkcji i latam w szpilkach po hali i zakładzie 🙈🙈 pozwalam sobie na luz ale tylko w dni, gdy nie mam spotkań i wyjazdów
Ja to prawie normalnych ciuchów nie mam XD Same takie mniej lub bardziej eleganckie. Głównie reserved, mohito, greenpoint
Kocham Mohito mimo, że zaczęli kuleć z jakością. Teraz mąż co miesiąc coś mi z Paryża przywozi. Koleżanki pytają ale fajne skąd masz? To, ja że mi mąż z Paryża przywozi. Uj...,że w Primark kupuje 🤣🤣🤣 tego wiedzieć nie muszą 😂😂
Kocham miłością bezgraniczną 😍 Mam całą szafę kiecek i zamówiłam na shein kolejne dwie 😅 z polecenia Naszej Lady

Niech zbada wziernikiem i zajrzy czy tam nie ma jakiejś nadżerki. Jak nie będzie to wtedy można mu zasugerować że może polip w szyjce ukryty 😶
on już mnie badał wcześniej i mówił, że i wziernikiem i usg wygląda wzorowo. Mowiłam mu o plamieniach to najpierw zaproponował dupka, ale mówię mu, przecież mój prog jest wysoki. To kazał mi zbadać glukoze i insuline. I pokaże mu wyniki i chyba wprost powiem o co mi chodzi - ale boje sie, że wiecie, potraktuje to jak wkroczenie w jego kompetencje. Chociaż jest to naprawde fajny, ogarniety, młody typ.

no ja do tej pory miałam robotę taką, że oprócz tego, że od ponad 2 lat robimy z chaty, to jak jeździłam do biura to mogłam se nawet w kocu przyjść. Mieli taką politykę, że akceptacja, toleranjca, niech każdy się wyraża jak chce. Podobno raz zwolnili typa bo przychodził boso.
wiec jestem jak dziecko we mgle xD nie rozumiem w ubiór xD
Najgorzej to trafić na kogoś upierdliwego :p. Pracowałam wiele lat temu przez chwilę w serwisie IT w korpo. Niby w korpo wszyscy chodzili oficjalnie biznesowo ubrani ale my w naszej piwnicy (no dobra, parterze xD) to jak nam było wygodnie, bo kto nas tam gdzie oglądał. No i raz jakiejś pańci z 9 piętra zepsuła się drukarka i kolega pojechał windą sprawdzić. Jaka była afera, bo miał tego dnia krótkie spodenki xD... Rozumiecie, serwis IT, koleś się musiał wczołgać pod biurko do kabli od tej drukarki ale jakaś Bożena była oburzona, że nie miał białej koszuli i długich ciemnych spodni 😎...

Mnie kardiolog tak kiedyś odpowiedział na moje pytanie jak poprawić krążenie bo mam wiecznie zimne dłonie i stopy 🙄 no to stwierdził, że najpierw zaopatrywane w tlen są ważniejsze organy a u mnie ręce i nogi na końcu no i że to taka moja uroda. I skończyłam przygodę z tym "lekarzem"

Niestety u mnie podobnie. Na dodatek teksty w stylu boli mnie brzuszek, nie brzuch, nie flak, nie brzdeń etc tylko brzuszek. Dżizassss, gdyby nie to, że jest dojrzałym mężczyzną na co dzień to bym myślała, że mam dziecko w domu

Jak on to pięknie określił.. coś w tym jest z tą drugą rodziną 🤩

Ja mam głęboką nadzieję, że u mnie tak będzie za rok!

Ja tak mam od 10 lat. Najpierw byłam managerem, a 6 lat temu zostałam kierownikiem produkcji i latam w szpilkach po hali i zakładzie 🙈🙈 pozwalam sobie na luz ale tylko w dni, gdy nie mam spotkań i wyjazdów

Kocham Mohito mimo, że zaczęli kuleć z jakością. Teraz mąż co miesiąc coś mi z Paryża przywozi. Koleżanki pytają ale fajne skąd masz? To, ja że mi mąż z Paryża przywozi. Uj...,że w Primark kupuje 🤣🤣🤣 tego wiedzieć nie muszą 😂😂

Kocham miłością bezgraniczną 😍 Mam całą szafę kiecek i zamówiłam na shein kolejne dwie 😅 z polecenia Naszej Lady
Uj ze w Primark kupuje <3 No po prostu kocham Was <3

reklama
Najgorzej to trafić na kogoś upierdliwego :p. Pracowałam wiele lat temu przez chwilę w serwisie IT w korpo. Niby w korpo wszyscy chodzili oficjalnie biznesowo ubrani ale my w naszej piwnicy (no dobra, parterze xD) to jak nam było wygodnie, bo kto nas tam gdzie oglądał. No i raz jakiejś pańci z 9 piętra zepsuła się drukarka i kolega pojechał windą sprawdzić. Jaka była afera, bo miał tego dnia krótkie spodenki xD... Rozumiecie, serwis IT, koleś się musiał wczołgać pod biurko do kabli od tej drukarki ale jakaś Bożena była oburzona, że nie miał białej koszuli i długich ciemnych spodni 😎...
Nie wytrzymuje nerwowo takiego bullshitu, serio

Do góry