reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

ej dziewczyny!
Jestem ciekawa jak macie w normalnym życiu, ale ja np w tej nowej pracy muszę się ubierać business casual. Dla osoby która chodzi całe życie w dresach, jeansach i adidasach to jest jakaś czarna magia :O patrze na te ciuchy i kompletnie nie wiem jak ja będą się nosić do tej pracy xD pomijając to ze mam szafę wypełnioną bluzami.
Może macie jakieś pomysły czy inspiracje. Muszę coś kupić, zamówić..
Sukienki 🥰🥰🥰🥰

Ja pracuje z domu wiec wyobraz sobie moja garderobę 😁😁

reklama
A mój stary nie dość, że spalony to...
Zobacz załącznik 1415606
Nasze pierwsze wspólne 2 kreski xD
Uznajmy to za ćwiczenia przedciazowe 😅 az sie teraz zestresowalam czy ja covida nie zlapalam, z dwa czy trzy dni nie czułam słodkich smaków, próbowałam jakis nowy jogurt i stary ciagle pytal czy dobry a ja kilka biore łyka nic, mowie czekaj jeszcze sprobuje... i tak cała butelke i nie wiem dalej czy byl dobry xD ale zeby nie bylo ostrzeglam rodzine ze jestem chora i nie wiem czy przyjezdzac ale chcieli 😜🤷‍♀️
Wiecie może od czego zapychają się te jajowody? Mówili Wam lekarze jak już robiłyście tą drożność?
Mi lekarz najbardziej sugeruje ze bylo jakies zapalenie, mowi ze to czesto zapalenie przydatkow
Hej dziewczyny. My wczoraj wróciliśmy z wakacji i przepalismy 20h.... a jak się obudziliśmy to koj maz ma 39.6 stopni goraczki... ja stan podgoraczkoqy lekki ale sie czuje w miarę ok @LadyCaro jedziemy na tym samym wózku.
Nie robiłam testów owu w tym cyklu i albo mi starczy seks z urlopu albo naładujemy się teraflu bedzie seks truposzy 😅🤣

A w ogole jak wasi faceci chorują? Bo mój oczywiście umiera i trzeba skakać wokół niego. 40latek a jak 4latek sie zachowuje 🤣
Moj umiera jak jest chory xD ale tlumaczy to tak ze faceci z natury maja wiecej miesni dlatego bardziej ich bolą i tak cierpia 😅
ej dziewczyny!
Jestem ciekawa jak macie w normalnym życiu, ale ja np w tej nowej pracy muszę się ubierać business casual. Dla osoby która chodzi całe życie w dresach, jeansach i adidasach to jest jakaś czarna magia :O patrze na te ciuchy i kompletnie nie wiem jak ja będą się nosić do tej pracy xD pomijając to ze mam szafę wypełnioną bluzami.
Może macie jakieś pomysły czy inspiracje. Muszę coś kupić, zamówić..
Najlepiej to najpierw jak juz zaczniesz prace wybadaj czy rzeczywiście tak wszyscy chodza. U mnie niby tez trzeba byc elegancko ale jak sie nie ma bezposredniego kontaktu z klientami to nie ma co przeszadzać 😉 moze i u ciebie to bedzie przede wszystkim schludnie i z umiarem, ale no wiadomo bez bluz xD

Uznajmy to za ćwiczenia przedciazowe 😅 az sie teraz zestresowalam czy ja covida nie zlapalam, z dwa czy trzy dni nie czułam słodkich smaków, próbowałam jakis nowy jogurt i stary ciagle pytal czy dobry a ja kilka biore łyka nic, mowie czekaj jeszcze sprobuje... i tak cała butelke i nie wiem dalej czy byl dobry xD ale zeby nie bylo ostrzeglam rodzine ze jestem chora i nie wiem czy przyjezdzac ale chcieli 😜🤷‍♀️

Mi lekarz najbardziej sugeruje ze bylo jakies zapalenie, mowi ze to czesto zapalenie przydatkow

Moj umiera jak jest chory xD ale tlumaczy to tak ze faceci z natury maja wiecej miesni dlatego bardziej ich bolą i tak cierpia 😅

Najlepiej to najpierw jak juz zaczniesz prace wybadaj czy rzeczywiście tak wszyscy chodza. U mnie niby tez trzeba byc elegancko ale jak sie nie ma bezposredniego kontaktu z klientami to nie ma co przeszadzać 😉 moze i u ciebie to bedzie przede wszystkim schludnie i z umiarem, ale no wiadomo bez bluz xD
mam taką szczerą nadzieję, że ja jako analityk w swojej analitycznej norze będę mogła nosić chociaż jeansy i swetry :D

Czym się objawia zapalenie przypadków?

Generalnie ostre zapalenie przydatków to straszny ból, gorączka itp. Ciężko nie zauważyć. Koleżanka miała kilka miesięcy temu i trafiła do szpitala z podejrzeniem zapalenia wyrostka, taki to był ból.

Ale podobno można mieć też przewlekłe i wtedy nie ma takiego bólu i objawów :(.

mam taką szczerą nadzieję, że ja jako analityk w swojej analitycznej norze będę mogła nosić chociaż jeansy i swetry :D
Ja to staram sie kupować takie uniwersalne rzeczy typu na lato jednokolorowe tshirty, biale, bezowe spodnie, koszule ktore tez ubiore na co dzień albo na jakies wyjscie, no i wiadomo sukienki. Na upały mam takie eleganckie krotkie spodenki i do tego na w razie co marynarkę biore jakbym musiala właśnie wyjsc z nory xD

reklama
No właśnie nie wiem zbytnio czy daje jakies specjalne objawy, skoro mogłam ich nie zauważyć xD ale mowił po prostu czy nie bylo jakis boli o niewiadomym pochodzeniu🤷‍♀️

Generalnie ostre zapalenie przydatków to straszny ból, gorączka itp. Ciężko nie zauważyć. Koleżanka miała kilka miesięcy temu i trafiła do szpitala z podejrzeniem zapalenia wyrostka, taki to był ból.

Ale podobno można mieć też przewlekłe i wtedy nie ma takiego bólu i objawów :(.
Ja chyba zrobie tą drożność miesiąc wcześniej niż planowałam bo mam stresa . Chociaż nie przypominam sobie żebym kiedykolwiek miała takie bóle

Do góry