reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
ej dziewczyny!
Jestem ciekawa jak macie w normalnym życiu, ale ja np w tej nowej pracy muszę się ubierać business casual. Dla osoby która chodzi całe życie w dresach, jeansach i adidasach to jest jakaś czarna magia :O patrze na te ciuchy i kompletnie nie wiem jak ja będą się nosić do tej pracy xD pomijając to ze mam szafę wypełnioną bluzami.
Może macie jakieś pomysły czy inspiracje. Muszę coś kupić, zamówić..

ej dziewczyny!
Jestem ciekawa jak macie w normalnym życiu, ale ja np w tej nowej pracy muszę się ubierać business casual. Dla osoby która chodzi całe życie w dresach, jeansach i adidasach to jest jakaś czarna magia :O patrze na te ciuchy i kompletnie nie wiem jak ja będą się nosić do tej pracy xD pomijając to ze mam szafę wypełnioną bluzami.

Tu fajnie:

ej dziewczyny!
Wystarczy, że kupisz kilka klasyków i z nich będziesz mogła robić różne zestawy. Biala lejącą się koszula, czarne dopasowane spodnie rurki, czarne czółenka, ółowkowa spódnica, czarna lub grafitowa koszula, jakaś czarna lub granatowa marynarka (z tych eleganckich, ale luźniejszych, mniej oficjalnych). Później będziesz sobie mogła dokupić jakieś kolorowe dodatki czy elementy garderoby, ale na początek dobrze zacząć od takiej bazy, jeśli nie chcesz na raz kompletować całej nowej garderoby

Wiedziałyście że są leki bezpłatne do stosowania w ciąży? Dla mnie dzisiaj to odkrycie 😄 czyli luteinę i heparyne jeśli będę potrzebować to wystarczy iść do lekarza na nfz i dostanę za darmo? Ktoś to sprawdził w praktyce?
Ja mam luteinę i heparynę za darmo z kodem ciążowym 😉 byliśmy z mężem w szoku że w końcu coś od naszego wspaniałego Państwa otrzymaliśmy za free 🤪

ej dziewczyny!
Ja to prawie normalnych ciuchów nie mam XD Same takie mniej lub bardziej eleganckie. Głównie reserved, mohito, greenpoint

Chciałam was dziewczyny zapytać o opinie bo się tak zastanawiam 🤔 Gadałam dzisiaj z moją przyszła sąsiadka i powiedziała mi ciekawa rzecz. Z pierwszym partnerem starała się o dziecko 12 lat. Rozeszli się teraz jest z obecnym mężem i mają razem 2 dzieci w ciągu 3 lat. Podobno lekarka jej powiedziała że bardzo możliwe że jej organizm zwalczał plemniki jej byłego partnera, a obecnego już nie. Z ciekawości zobaczyłam że w Luxmed można zrobić prywatnie przeciwciała przeciw plemnikowe i nie jest to jakieś drogie. Będę robić niedługo znowu kontrolne TSH więc mogłabym dokupić to badanie co wy myślicie ?

To naciśnij ten księżyc koło dzwoneczka z powiadomieniem i nie będziesz miała zielonego i zmylisz starego xD
Ja używam TYLKO trybu nocnego, dzienny to dla mnie no-no.
Ja to prawie normalnych ciuchów nie mam XD Same takie mniej lub bardziej eleganckie. Głównie reserved, mohito, greenpoint
A ja mam jeszcze ciuchy z liceum, studiów, bo nie niszczę, modę mam w nosie i lubię swoje ubrania. Czasem kupuje coś nowego żeby być na czasie i się lepiej poczuć i jest to wtedy ciuch elegancki czy na wyjścia, nawet jak to jest ładniejszy t-shirt :D

reklama
Chciałam was dziewczyny zapytać o opinie bo się tak zastanawiam 🤔 Gadałam dzisiaj z moją przyszła sąsiadka i powiedziała mi ciekawa rzecz. Z pierwszym partnerem starała się o dziecko 12 lat. Rozeszli się teraz jest z obecnym mężem i mają razem 2 dzieci w ciągu 3 lat. Podobno lekarka jej powiedziała że bardzo możliwe że jej organizm zwalczał plemniki jej byłego partnera, a obecnego już nie. Z ciekawości zobaczyłam że w Luxmed można zrobić prywatnie przeciwciała przeciw plemnikowe i nie jest to jakieś drogie. Będę robić niedługo znowu kontrolne TSH więc mogłabym dokupić to badanie co wy myślicie ?
Mi się wydaje ze miałam robione w tym całym diagnostycznym pakiecie :)
Ja używam TYLKO trybu nocnego, dzienny to dla mnie no-no.

A ja mam jeszcze ciuchy z liceum, studiów, bo nie niszczę, modę mam w nosie i lubię swoje ubrania. Czasem kupuje coś nowego żeby być na czasie i się lepiej poczuć i jest to wtedy ciuch elegancki czy na wyjścia, nawet jak to jest ładniejszy t-shirt :D
Ja za dużo ciuchów kupiłam do pracy XD

Do góry