Moonstone
Moderator
Hahahhqhqhqhqhq! XDTo naciśnij ten księżyc koło dzwoneczka z powiadomieniem i nie będziesz miała zielonego i zmylisz starego xD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahahhqhqhqhqhq! XDTo naciśnij ten księżyc koło dzwoneczka z powiadomieniem i nie będziesz miała zielonego i zmylisz starego xD
To naciśnij ten księżyc koło dzwoneczka z powiadomieniem i nie będziesz miała zielonego i zmylisz starego xD
w ogóle tak Wam powiem, że se mieszkam na wsi i że to lubię.
Mój pies może biegać po hektarach bez smyczy samopas.
Ja se mogę wyjść z domu i przenieść sobie ziółek, rzodkkiewek, ogórków, malinek, brzoskwinek, jabłek, gruszek, porów... takich wyhodowanych samemu. Bardzo lubię ten klimat ;D
To ja tak mam u rodziców, 7 km od Opolaw ogóle tak Wam powiem, że se mieszkam na wsi i że to lubię.
Ja se mogę wyjść z domu i przenieść sobie ziółek, rzodkkiewek, ogórków, malinek, brzoskwinek, jabłek, gruszek, porów... takich wyhodowanych samemu. Bardzo lubię ten klimat ;D
Piąteczka! Mam to samo.w ogóle tak Wam powiem, że se mieszkam na wsi i że to lubię.
Mój tata chciał mieć … kozę i świnki wietnamskie XDPiąteczka! Mam to samo.
Marzy mi się jeszcze własny kurnik, żeby mieć jajka ale stary nie chce się zgodzić, bo ponoć co kilka lat trzeba zabić kurę a nikt z nas tego nie zrobi xD
To ja tak mam u rodziców, 7 km od Opola
Zobacz załącznik 1415681Zobacz załącznik 1415682Zobacz załącznik 1415685