reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Hej dziewczyny. My wczoraj wróciliśmy z wakacji i przepalismy 20h.... a jak się obudziliśmy to koj maz ma 39.6 stopni goraczki... ja stan podgoraczkoqy lekki ale sie czuje w miarę ok @LadyCaro jedziemy na tym samym wózku.
Nie robiłam testów owu w tym cyklu i albo mi starczy seks z urlopu albo naładujemy się teraflu bedzie seks truposzy 😅🤣

A w ogole jak wasi faceci chorują? Bo mój oczywiście umiera i trzeba skakać wokół niego. 40latek a jak 4latek sie zachowuje 🤣

reklama
W ogóle dziś jak Stary zrobił test na kowid to kilka chwil później mówi "co, pochwaliłaś się swojej drugiej rodzinie, że mam kowid?" xDDDD
taki mądry a czasem sam pyta jak mamy jakieś wyniki badań etc "co powiedziały laski z forum" xD
mój zawsze mówi jak siedzę na forum: co znów trollujesz 😂

Hej dziewczyny. My wczoraj wróciliśmy z wakacji i przepalismy 20h.... a jak się obudziliśmy to koj maz ma 39.6 stopni goraczki... ja stan podgoraczkoqy lekki ale sie czuje w miarę ok @LadyCaro jedziemy na tym samym wózku.
Nie robiłam testów owu w tym cyklu i albo mi starczy seks z urlopu albo naładujemy się teraflu bedzie seks truposzy 😅🤣

A w ogole jak wasi faceci chorują? Bo mój oczywiście umiera i trzeba skakać wokół niego. 40latek a jak 4latek sie zachowuje 🤣
Seks TRUPOSZY LEŻĘ
mój to przechodzi normalnie. Jak sie źle czuje to sie czuje, ale nie wyolbrzmia raczej. Teraz np ma prawie 38 st a mówi, że dobrze się czuje, jakieś przykręcał deski do łóżka, zmienił pościel, umył grilla.
Ale wczoraj jęczał i mówi Boże Agnieszkaaaaaa, czemu jestem taki zmęczony

No dobra, do ja dalej z głupimi pytaniami. A gdyby hipotetycznie ktoś sobie zrobił zastrzyk na pęknięcie nie wtedy kiedy trzeba to co :D Zblokuje to owulacje?
Tez ni się wydaje że może wtedy pęknąć za szybko i będzie niedojrzały. A jak za późno to albo zadziała na przerosniety pęcherzyk albo pęcherzyk sam pęknie i ten pregnyl czy ovi tylko zafalszuje wynik testu 😁

apropo seksu truposzy.
to jak se to czytam to nie jest seks 2 truposzy tylko seks jaki - truposzy.
Jak kiedyś pracowałam w KFC z białorusinem i on mówi do mnie "Aga, podaj sera plastergo" i ja mówię co
a on no masz ser jaki? plastry.
albo podaj sera wiórkiego. Ser jaki? wiórki.

reklama
Do góry