reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Hej dziewczyny. My wczoraj wróciliśmy z wakacji i przepalismy 20h.... a jak się obudziliśmy to koj maz ma 39.6 stopni goraczki... ja stan podgoraczkoqy lekki ale sie czuje w miarę ok @LadyCaro jedziemy na tym samym wózku.
Nie robiłam testów owu w tym cyklu i albo mi starczy seks z urlopu albo naładujemy się teraflu bedzie seks truposzy 😅🤣

A w ogole jak wasi faceci chorują? Bo mój oczywiście umiera i trzeba skakać wokół niego. 40latek a jak 4latek sie zachowuje 🤣

reklama
W ogóle dziś jak Stary zrobił test na kowid to kilka chwil później mówi "co, pochwaliłaś się swojej drugiej rodzinie, że mam kowid?" xDDDD
taki mądry a czasem sam pyta jak mamy jakieś wyniki badań etc "co powiedziały laski z forum" xD
mój zawsze mówi jak siedzę na forum: co znów trollujesz 😂

Hej dziewczyny. My wczoraj wróciliśmy z wakacji i przepalismy 20h.... a jak się obudziliśmy to koj maz ma 39.6 stopni goraczki... ja stan podgoraczkoqy lekki ale sie czuje w miarę ok @LadyCaro jedziemy na tym samym wózku.
Nie robiłam testów owu w tym cyklu i albo mi starczy seks z urlopu albo naładujemy się teraflu bedzie seks truposzy 😅🤣

A w ogole jak wasi faceci chorują? Bo mój oczywiście umiera i trzeba skakać wokół niego. 40latek a jak 4latek sie zachowuje 🤣
Seks TRUPOSZY LEŻĘ
mój to przechodzi normalnie. Jak sie źle czuje to sie czuje, ale nie wyolbrzmia raczej. Teraz np ma prawie 38 st a mówi, że dobrze się czuje, jakieś przykręcał deski do łóżka, zmienił pościel, umył grilla.
Ale wczoraj jęczał i mówi Boże Agnieszkaaaaaa, czemu jestem taki zmęczony

No dobra, do ja dalej z głupimi pytaniami. A gdyby hipotetycznie ktoś sobie zrobił zastrzyk na pęknięcie nie wtedy kiedy trzeba to co :D Zblokuje to owulacje?
Tez ni się wydaje że może wtedy pęknąć za szybko i będzie niedojrzały. A jak za późno to albo zadziała na przerosniety pęcherzyk albo pęcherzyk sam pęknie i ten pregnyl czy ovi tylko zafalszuje wynik testu 😁

apropo seksu truposzy.
to jak se to czytam to nie jest seks 2 truposzy tylko seks jaki - truposzy.
Jak kiedyś pracowałam w KFC z białorusinem i on mówi do mnie "Aga, podaj sera plastergo" i ja mówię co
a on no masz ser jaki? plastry.
albo podaj sera wiórkiego. Ser jaki? wiórki.

reklama
Do góry