reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Tak, ogólnie zawsze ono jest tak około 7 dni po. Dziś co prawda jest 4 dni po (ale tylko według kalendarza), ale też biorę pod uwagę że przez wyjazd zmienił mi się cykl, bo miałam już tak. Że dostałam okres po 3 tygodniach na wyjeździe.
hmmm no to faktycznie musisz rozwiązać skad to się bierze. Tylko żeby lekarz to potraktował poważnie a nie ze to normalne i tak może sobie być...

reklama
hmmm no to faktycznie musisz rozwiązać skad to się bierze. Tylko żeby lekarz to potraktował poważnie a nie ze to normalne i tak może sobie być...
no właśnie za tydzień w poniedziałek mam wizytę i zastanawiam się jak mam nakierować wizytę, żeby dał mi skiero na histero... bo wiem gdzie mogę zrobić na nfz. Potrzebuję tylko skierowania

Jezu jak mnie ostatnio wkurzają ginekolodzy z tym ich podejściem XD
mnie tez bo ja to przez wiele lat przerabialam. Skrzepy taka uroda, plamienia jakieś przed sama miesiaczka taka uroda, brak ciąży przy hormonach w porządku- będzie Pani KIEDYŚ w ciąży, poronienie - zdarza się, badania na pierwszym - bez sensu dopiero jak będzie kolejne. Wrrr!

mnie tez bo ja to przez wiele lat przerabialam. Skrzepy taka uroda, plamienia jakieś przed sama miesiaczka taka uroda, brak ciąży przy hormonach w porządku- będzie Pani KIEDYŚ w ciąży, poronienie - zdarza się, badania na pierwszym - bez sensu dopiero jak będzie kolejne. Wrrr!
Jak słyszę to 'taka uroda' to wkurza mnie to prawie tak, jak 'odpuść'. Mimo, że nigdy nikt do mnie tak nie powiedział

Ja jeszcze usłyszałam jako nastolatka, ze każda kobieta to przechodzi i jakoś żyje a tak w ogóle to jak urodzę to będzie lepiej. Usłyszałam to z okazji takich bólów brzucha podczas okresu, ze nie byłam w stanie normalnie funkcjonować. Długo potem nie chodziłam do ginekologa, bo myślałam, ze wyolbrzymiam moje problemy 🤷🏼‍♀️

Tak, ogólnie zawsze ono jest tak około 7 dni po. Dziś co prawda jest 4 dni po (ale tylko według kalendarza), ale też biorę pod uwagę że przez wyjazd zmienił mi się cykl, bo miałam już tak. Że dostałam okres po 3 tygodniach na wyjeździe.
cykl się zmienił, owulacja była w Grecji i bach będzie mini Greczynka 🥳🥰

reklama
Do góry