reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Kurła, prześpi człowiek popołudnie, na staraczkach cicho, już się zamuliłam, a tutaj o! Jednak jest co radośnie nadrabiać! 😃

Ooo, i na takie posty właśnie znów czekałam! 😂 💙😁

Też ją mam i tak zbieram się że zrobieniem kontroli bo brałam leki, później jak zaszłam i poroniłam to przestałam na dłużej i znów biorę i ciekawi mnie poziom, aczkolwiek wiem że bez obciążenia to kupka może wyjść, no ale ciekawe...

Apteo z obserwacji tu na forum są beznadziejne bo pokazują fałszywe pozytywy.

DLA mnie też są spoko! I tylko je póki co kupuję i nie oszukały mnie ani razu, myślałam że raz, ale nie wiem czy nie wyłapałam mini-biochemia, ale bety nie zdążyłam zrobić, więc kto wie 🤷‍♀️ Mimo to je lubię.

Ale ten czas zasuwa! Cudowne wieści! 💙 Skoro masz przynajmniej kilka wskazań do cc, to nie możesz po prostu pójść do jakiegoś polecanego ginekologa i "umówić się" na planowe cięcie? Nie powinno być z tym problemu jak są wskazania, co innego jak się chce cc, bo tak i już, ale nawet wtedy kombinują i jednak to cc jest :)

Kochana, ja tak jak pewnie kilka dziewczyn tutaj celujemy ideolo w owu pod kontrolą monitoringu już od dawna i nadal nic z tego 🙂 Ale wiem co czujesz, bo też tego nie rozumiem, co jeszcze trzeba zrobić poza idealnym trafieniem żeby się udało?! Ja w tamtym cyklu miałam i monitoring i 3 pęcherzyki i umawiany seks i nic z tego... 😳

No mi też raz facelle wybarwił się tak jak Twój, ale bety nie zdążyłam zrobić. Nie wiem czy to był mały biochem czy jakiś fejk...od tamtej pory mnie ani razu nie oszukał.
dobrze wiedzieć, kupię pinki i facelle :) Dzięki

Nieee. To nie byl klub. Już dalej wyjaśniłam moja firma ma taką tradycje po każdej imprezie firmowej (a trochę ich jest). Ja jajek nie jadam, ale trzeba wytrwać 😉
wiem, wiem już doczytałam. Ale tak mi się przypomniały stare czasy 🙂 impreza do rana a na koniec o 5 wyjeżdżali że śniadaniem. Kawka, herbatka, jajecznica, parówki 😂

reklama
Do góry