Bibi89
Fanka BB :)
Tam będzie bardziej merytorycznie ale pewnie poczekasz chwilę na odp.Ej bo jak mam pytanie odnośnie zastrzyków t o tu czy tam ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tam będzie bardziej merytorycznie ale pewnie poczekasz chwilę na odp.Ej bo jak mam pytanie odnośnie zastrzyków t o tu czy tam ?
Zakładam, że i tu będzie o poważnych sprawachEj bo jak mam pytanie odnośnie zastrzyków t o tu czy tam ?
Przecież ja się pogubięTam będzie bardziej merytorycznie ale pewnie poczekasz chwilę na odp.
Dopóki nie będzie porównywania ciążowych parametrów, bo oci*eje.Zakładam, że i tu będzie o poważnych sprawach
Mogę mieć 4 kota, prawda?Szukamy domu
Zobacz załącznik 1413193
Ja z mężem byłam dziś na obiad-randce Stwierdziliśmy że nie byliśmy nigdy razem w pizza Hut, a dziś piąteczek to pójdziemy. I było super! Daaaawno nigdzie razem nie byliśmy, było zapierdzielanie w pracy, na budowie i mało czasu razem, jakiś czas temu wieczne fochy i oboje tego potrzebowaliśmy, oboje mieliśmy podobne odczucia. Niby nic, a ile potrafi zmienić Złapaliśmy trochę oddechu, no a później w domu właśnie usnęliśmySorry byłam obrażona ale już mi przeszło a tak serio to byliśmy na zakupach
Ja też się ich boję! Mimo że kocham każde zwierzaczki... Nieprzewidywalne, zwłaszcza kot mojej szwagierka który potrafi skakać na wszystko, zwłaszcza na ciebie. Za to mój fizjoterapeutą ma maine coon, o matkooo jaki piękny wygląda trochę jak z filmu "jak zostałem kotem", tylko jest gigantycznyJa się kotów trochę boję, bo to potrafi zaatakować jak się tego człowiek nie spodziewa xD do psa bydlaka podejdę na luzie jak to yorka ( brw nie przepadam za nimi) ale do kota mam respekt
znam jeden klub gdzie serwują jajecznicę na końcu nie mów, że Dekada
To musicie podjąć decyzje bo ja już się gubię !Ej właśnie moze zostawmy ten wątek na pierdoły a tamten na medyczne sprawy?
Chociaz w sumie mi to wszystko jedno