reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Szukamy domu
IMG-20220610-WA0000.jpg

Sorry byłam obrażona 😁😁😁 ale już mi przeszło 😁a tak serio to byliśmy na zakupach
Ja z mężem byłam dziś na obiad-randce 😁 Stwierdziliśmy że nie byliśmy nigdy razem w pizza Hut, a dziś piąteczek to pójdziemy. I było super! Daaaawno nigdzie razem nie byliśmy, było zapierdzielanie w pracy, na budowie i mało czasu razem, jakiś czas temu wieczne fochy i oboje tego potrzebowaliśmy, oboje mieliśmy podobne odczucia. Niby nic, a ile potrafi zmienić :) Złapaliśmy trochę oddechu, no a później w domu właśnie usnęliśmy 😂
Ja się kotów trochę boję, bo to potrafi zaatakować jak się tego człowiek nie spodziewa xD do psa bydlaka podejdę na luzie jak to yorka ( brw nie przepadam za nimi) ale do kota mam respekt 😀
Ja też się ich boję! Mimo że kocham każde zwierzaczki... Nieprzewidywalne, zwłaszcza kot mojej szwagierka który potrafi skakać na wszystko, zwłaszcza na ciebie. Za to mój fizjoterapeutą ma maine coon, o matkooo jaki piękny 😍 wygląda trochę jak z filmu "jak zostałem kotem", tylko jest gigantyczny 😍

reklama
Do góry