reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Meeeega!
Ja jestem na tyle szalona, ze chodzę na bachate 😅😂
o esu to jest wspaniałe <3 ja jakbym nie robiła na rurze xD to bym albo tańczyła albo trenowała jakieś sztuyki walki xD ale ogólnie dla mnie rura to drugi dom. Kiedyś koleżanka powiedziała, że żebym nie przyszła na zajęcia chyba musiałabym wylew mieć

o esu to jest wspaniałe <3 ja jakbym nie robiła na rurze xD to bym albo tańczyła albo trenowała jakieś sztuyki walki xD ale ogólnie dla mnie rura to drugi dom. Kiedyś koleżanka powiedziała, że żebym nie przyszła na zajęcia chyba musiałabym wylew mieć

Sztuki walki tez mnie korciły, ale wakacje mnie skusiły na bachate i jest mega 😍

Ja też nie mam zadnego problemu 😜 tez sobie powtarzam ze zrobie cycki jak urodze, ale co z tego wyjdzie zobaczymy. Ja mialam C ale po tym miesiacu juz sie topie w prawie wszystkich stanikach 🙄 stamtad nie powinno uciekać, to niesprawiedliwe 😆
No dokładnie, zobaczymy. Ja rozważam 😂😂

To jest w ogóle straszne, ale ja dopiero dobiegając 30 ogarnelam się i zrozumiałam, ze nie muszę spełniać niczyich oczekiwań tylko mogę żyć tak jak chce. I próbuje teraz nowych rzeczy i jestem szczęśliwsza niz kiedykolwiek 😁
Wiec stad ta bachata i próbuje trochę hiszpańskiego się nauczyć.. i jest mi mega dobrze z samą sobą 😅

To jest w ogóle straszne, ale ja dopiero dobiegając 30 ogarnelam się i zrozumiałam, ze nie muszę spełniać niczyich oczekiwań tylko mogę żyć tak jak chce. I próbuje teraz nowych rzeczy i jestem szczęśliwsza niz kiedykolwiek 😁
Wiec stad ta bachata i próbuje trochę hiszpańskiego się nauczyć.. i jest mi mega dobrze z samą sobą 😅
ej ja też próbuję z tym hiszpańskim i raz lepiej raz gorzej :D

reklama
Do góry