stokrotka_
Fanka BB :)
a proszę, uwielbiam się tym chwailić xD
Zobacz załącznik 1415103
Meeeega!
Ja jestem na tyle szalona, ze chodzę na bachate
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a proszę, uwielbiam się tym chwailić xD
Zobacz załącznik 1415103
o esu to jest wspaniałe <3 ja jakbym nie robiła na rurze xD to bym albo tańczyła albo trenowała jakieś sztuyki walki xD ale ogólnie dla mnie rura to drugi dom. Kiedyś koleżanka powiedziała, że żebym nie przyszła na zajęcia chyba musiałabym wylew miećMeeeega!
Ja jestem na tyle szalona, ze chodzę na bachate
o esu to jest wspaniałe <3 ja jakbym nie robiła na rurze xD to bym albo tańczyła albo trenowała jakieś sztuyki walki xD ale ogólnie dla mnie rura to drugi dom. Kiedyś koleżanka powiedziała, że żebym nie przyszła na zajęcia chyba musiałabym wylew mieć
Ja mam tak samoJa żadnego. Mało tego ze starym mogę pogadać jak jakaś kobieta jest ładna, czy ma fajne cycki czy coś. Jestem na tyle pewna siebie że nie robi mi to, żeby uznać ze inne kobiety są atrakcyjne xD
No dokładnie, zobaczymy. Ja rozważamJa też nie mam zadnego problemu tez sobie powtarzam ze zrobie cycki jak urodze, ale co z tego wyjdzie zobaczymy. Ja mialam C ale po tym miesiacu juz sie topie w prawie wszystkich stanikach stamtad nie powinno uciekać, to niesprawiedliwe
Ja właśnie dzisiaj też pomyślałam o Zazuu i widziałam, że usunęła konto.Ej dziewczyny.
Tęsknię za Zazuu
Ja właśnie dzisiaj też pomyślałam o Zazuu i widziałam, że usunęła konto.
ej ja też próbuję z tym hiszpańskim i raz lepiej raz gorzejTo jest w ogóle straszne, ale ja dopiero dobiegając 30 ogarnelam się i zrozumiałam, ze nie muszę spełniać niczyich oczekiwań tylko mogę żyć tak jak chce. I próbuje teraz nowych rzeczy i jestem szczęśliwsza niz kiedykolwiek
Wiec stad ta bachata i próbuje trochę hiszpańskiego się nauczyć.. i jest mi mega dobrze z samą sobą