Wezu
Fanka BB :)
Hahaha. No baJakbym miala tyle hajsu tez bym wygladala xD

Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahaha. No baJakbym miala tyle hajsu tez bym wygladala xD
ty jesteś ładniejsza od JLoJakbym miala tyle hajsu tez bym wygladala xD
UfffZ jakiej pamięci xD wszystko z google ha ha![]()
Na tej rurze zwłaszcza! Swoją drogą, macie problemy żeby komplementować kobiety? Bo ja żadnego. Zawsze jak „ktoś” „coś „ mi się podoba to mowie. Moje dwie psiapsi mają piękne duże piersi, ja mam B marne B zawsze mowie im ze cycki maja super. A ja kiedyś może jak urodzę dzieci, to może sobie zrobię takie Pełne C by w zupełności wystarczyłoty jesteś ładniejsza od JLo
Ja też nie mam zadnego problemuNa tej rurze zwłaszcza! Twarzy nie widziałam ale firuga super! Swoją drogą, macie problemy żeby komplementować kobiety? Bo ja żadnego. Zawsze jak „ktoś” „coś „ mi się podoba to mowie. Moje dwie psiapsi mają piękne duże piersi, ja mam B marne B zawsze mowie im ze cycki maja super. A ja kiedyś może jak urodzę dzieci, to może sobie zrobię takie Pełne C by w zupełności wystarczyłomoja znajoma ma i powiem wam że wyglada super. Ja jestem za naturą itd. Ale jakoś zawsze miałam kompleks małych piersi i nie mówię że chciałabym wielkie balony ale jakby były trochę większe to bym nie pogardziła.
PS słownik zamiast pogardziła wpisał pobaraszkować… ja nie wiem co sie dzieje![]()
Ja żadnego. Mało tego ze starym mogę pogadać jak jakaś kobieta jest ładna, czy ma fajne cycki czy coś. Jestem na tyle pewna siebie że nie robi mi to, żeby uznać ze inne kobiety są atrakcyjne xDNa tej rurze zwłaszcza! Swoją drogą, macie problemy żeby komplementować kobiety? Bo ja żadnego. Zawsze jak „ktoś” „coś „ mi się podoba to mowie. Moje dwie psiapsi mają piękne duże piersi, ja mam B marne B zawsze mowie im ze cycki maja super. A ja kiedyś może jak urodzę dzieci, to może sobie zrobię takie Pełne C by w zupełności wystarczyłomoja znajoma ma i powiem wam że wyglada super. Ja jestem za naturą itd. Ale jakoś zawsze miałam kompleks małych piersi i nie mówię że chciałabym wielkie balony ale jakby były trochę większe to bym nie pogardziła.
PS słownik zamiast pogardziła wpisał pobaraszkować… ja nie wiem co sie dzieje![]()
ja mam b i uważam, że to super rozmiarJa też nie mam zadnego problemutez sobie powtarzam ze zrobie cycki jak urodze, ale co z tego wyjdzie zobaczymy. Ja mialam C ale po tym miesiacu juz sie topie w prawie wszystkich stanikach
stamtad nie powinno uciekać, to niesprawiedliwe
![]()
Większe by ci wyskoczyly podczas tych wygibasów na rurzeja mam b i uważam, że to super rozmiar![]()