Wezu
Fanka BB :)
Ten do ma dopiero terminatory!Kiedy on zdążył tyle ich narobić?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ten do ma dopiero terminatory!Kiedy on zdążył tyle ich narobić?
Mąż czy nie mąż, sprawca wielu ciążon ma tyle dzieci? :O ja zatrzymalam sie na pierwszej 2 xD
Piękny kolor tez z czerwona sukienką też pięknyNa tym miałam naturalny
Ktoś tu nie czuje, że rymujeMąż czy nie mąż, sprawca wielu ciąż
Totalnie jest tu terapia grupowaNo i o to chodzi. To trochę taka terapia grupowa. Trochę o seksie, orgazmach, pogodzie, imionach dla dzieci, staraniach, badaniach, testach i doświadczeniach świeżo w ciąży przyszłych mam, oraz już mam
A skoro ten temat wrócił - Ty tak z pamięci te imiona dzieci Wiśniewskiego polecialaś?No nie mów, że nie znasz imion jego dzieci xD
Xavier, Fabienne (ona określa się jak Fabka xD), Etiennette, Vivienne Vienna, Falco Amadeus
A skoro ten temat wrócił - Ty tak z pamięci te imiona dzieci Wiśniewskiego polecialaś?
Jakbym miala tyle hajsu tez bym wygladala xDWłaśnie oglądam na netflixie dokument o J.LO ta to dobra laska jest, 50 lat skończone a wyglada bosko!