reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

No i prawidłowo. Po co ludzi stresować. Fajny ten Twój tata.
Mój men, jak niedawno lecieliśmy samolotem zobaczył kobietę na lotnisku z płaczącym chłopcem, szła z wózkiem i chciała go znieść na dół, przechodziliśmy obok, więc powiedział ja pani pomogę wziął wózek zniósł na dół, nawet nic nie musiałam mówić. Kobieta spojrzała na mnie i mówi, nie ma to jak kulturalny mężczyzna, na co ja odpowiadam No a jakby inaczej 😁 I szłam dumna jak paw, że taki domyślny sam… nawet nic nie musiałam powiedzieć 😂
O to tak jest, mój stary też ma takie momenty, że zrobi coś takiego super i idę taka dumna :D

reklama
Mój były jest dalej sam i czuje się z tym trochę creepy XD
Miałam też takiego jednego... Modliłam się o to, żeby sobie kogoś znalazł, bo nie dawał mi spokoju po rozstaniu, ciągle miał jakiś pretekst, żeby pojawić się na horyzoncie. No i wreszcie związał się z laską starszą sporo od siebie, ale co było super creepy to fakt, że była bardzo do mnie podobna... :szok: . Był z nią w sumie dość długo, chyba z 7 lat. Ale teraz znów jest sam. Na szczęście się już nie pojawia.
Ale miał mega straszne fazy. Np. wysyłał mi zdjęcia BMW, które kupił swojej lasce... Albo pisał, że będzie ojcem. Że niby ma mnie to zranić. A potem nonszalanckim tonem, że poroniła...

reklama
Do góry