Mmiiaa
Fanka BB :)
Śmieszy śmieszyej wrzucę taki obrazek. Powiedzcie, czy jest jeszcze ktoś kogo to śmieszy, czy my ze starym to jakiś szajs xD
Zobacz załącznik 1415080
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Śmieszy śmieszyej wrzucę taki obrazek. Powiedzcie, czy jest jeszcze ktoś kogo to śmieszy, czy my ze starym to jakiś szajs xD
Zobacz załącznik 1415080
jakie słodziaczki przekochane! Jak się nazywają?To masz ciocia jeszcze jedno! Są fajnym duetem
SłodziakiTo masz ciocia jeszcze jedno! Są fajnym duetem
Kamoleej wrzucę taki obrazek. Powiedzcie, czy jest jeszcze ktoś kogo to śmieszy, czy my ze starym to jakiś szajs xD
Zobacz załącznik 1415080
u nas już to słowo weszło w słownik i w Grecji jak było kamieniste dno to Stary mówi "uważaj bo tu wystający kamol" xDKamole
Sawa i Pola - nie są rodzeństwem ale znają się od małego moi rodzice się zakochali w naszej i sprawili sobie swojego jest miedzy nimi miesiąc różnicyjakie słodziaczki przekochane! Jak się nazywają?
Ja raz w styczniu wracałam bez płaszcza do domu. Ale nie powiem dlaczego. No serio, Wy się śmiejecie z tych historii a mi jest wstyd, strasznie wstyd
Kiedyś z kuzynką poszłyśmy do mieszkania jakiegoś dopiero poznanego białorusina na imprezę.
To ile razy ja się walałam sama po nocy to nawet niezlicze. Znajomości z dziwnymi typami - nie starczy mi rąk żeby policzyć. ONS również się zdarzył. Jedyne co to nie brala narko nigdy. Oprócz zioła. A teraz jak o zielsku pomyślę to mi się wraca
No i prawidłowo. Po co ludzi stresować. Fajny ten Twój tata.
Mój men, jak niedawno lecieliśmy samolotem zobaczył kobietę na lotnisku z płaczącym chłopcem, szła z wózkiem i chciała go znieść na dół, przechodziliśmy obok, więc powiedział ja pani pomogę wziął wózek zniósł na dół, nawet nic nie musiałam mówić. Kobieta spojrzała na mnie i mówi, nie ma to jak kulturalny mężczyzna, na co ja odpowiadam No a jakby inaczej I szłam dumna jak paw, że taki domyślny sam… nawet nic nie musiałam powiedzieć
Ja myśle ze może beszamelemDziewczyny jako ze jestescie nieocenione podpowiedzcie, bo my ze starym nie wiemy jak to ogarnac xd chcemy zrobic zapiekanke makaronowa z resztek z lodowki, makaron juz jest ugotowany, do tego jakas szynka, kielbasa (po stronie starego), brokuly (po mojej), cebula, ser itp. Tylko czym to mozna zalać?
Śmietaną? ? Śmietaną z jajkiem? Sosem pomidorowym?Dziewczyny jako ze jestescie nieocenione podpowiedzcie, bo my ze starym nie wiemy jak to ogarnac xd chcemy zrobic zapiekanke makaronowa z resztek z lodowki, makaron juz jest ugotowany, do tego jakas szynka, kielbasa (po stronie starego), brokuly (po mojej), cebula, ser itp. Tylko czym to mozna zalać?