reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Ja miałam raz 2.7 a później 2.1 ale badane były w różnych momentach cyklu. Moja pani ginekolog jest mega mądrą kobietą, także przy kolejnej wizycie dostanę tabletki i będę brać. I zobaczymy co dalej. Daje sobie jeszcze kilka miesięcy i muszę jakoś starego namówić na badanie nasienia jak nic nie pyknie do tego czasu. Swoją drogą nie rozmawiałam z nim jeszcze o tym ale tak sobie myślę, że wielu facetów reaguje na to negatywnie. Jakby ktoś im jajka odciął i wykastrował…. Zupełnie tego nie rozumiem. My się badamy na prawo i lewo to oni dlaczego nie mogą? Jeszcze ze swoim nie gadałam ale ciekawa jestem jego reakcji. 😂
Zawsze możesz mu podesłać np

Jak to faceci mówią to lepiej trafia ;)

reklama
Co do norm to wg mojego labu jestem poza normą 😅
Dziwne normy albo dziwny PROG. 😅
wg Twojego laboratorium jesteś poza wszelkimi normami 😂 tak jak moja witamina d, badana niedawno „wynik jest niejednoznaczny trzeba pobrać kolejną próbkę” pierwsze wyniki ktoś zgubił, drugi niejednoznaczny, jak w poniedziałek znów będzie coś nie tak to ja nie wiem 🤦‍♀️😂

Ostatnia edycja:
miałam napisać, że mnie przestraszylaś, bo ja w tej Grecji przed owulką dobrze szalałam, ale przecież ja nie zaszłam z żadnego stosunku nigdy, to czego mam się bać xD
Różne cuda się dzieją, ja sie wtedy nie starałam bo leki na stymulację miałam zacząć brać od października bo nie miałam własnych owulacji a zaszłam we wrześniu. 😅

Zawsze możesz mu podesłać np

Jak to faceci mówią to lepiej trafia ;)
Wow dzięki! Ja myślę, że jak mu powiem idź się przebadaj, ja się przepadałam od a do z pora na Ciebie to pójdzie. Ale jestem ciekawa reakcji mimo wszystko. Ja jestem bardzo bezpośrednia czasem aż za bardzo. Ale dzięki za link, może się przyda 😁😁

Ja miałam raz 2.7 a później 2.1 ale badane były w różnych momentach cyklu. Moja pani ginekolog jest mega mądrą kobietą, także przy kolejnej wizycie dostanę tabletki i będę brać. I zobaczymy co dalej. Daje sobie jeszcze kilka miesięcy i muszę jakoś starego namówić na badanie nasienia jak nic nie pyknie do tego czasu. Swoją drogą nie rozmawiałam z nim jeszcze o tym ale tak sobie myślę, że wielu facetów reaguje na to negatywnie. Jakby ktoś im jajka odciął i wykastrował…. Zupełnie tego nie rozumiem. My się badamy na prawo i lewo to oni dlaczego nie mogą? Jeszcze ze swoim nie gadałam ale ciekawa jestem jego reakcji. 😂
ja bardz, bardzo nie rozumiem, jak facet nie chce iść na badania i wręcz to potępiam :D ale rzadko mówię o tym na głos, bo wiele dziewczyn ma inne zdanie. Bo to "trudne badanie dla faceta". No kurvva, łatwiejszego chyba nie ma. Ciekawe co by taki facet zrobił jakby zobaczył swoją kobietę która - jak np @Mmiiaa - krzyczy z bólu podczas badania? A on se do kubka zwalić nie może... no nie rozumiem i nie zrozumiem...

reklama
Do góry