LadyCaro
Fanka BB :)
no w mojej głowie to chce i nie chce jednocześnie, bo znalazłabym się w trudnej sytuacji troche. Ale wiem, ze napewno byśmy sobie poradziliTobie kibicuje z małym Grekiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no w mojej głowie to chce i nie chce jednocześnie, bo znalazłabym się w trudnej sytuacji troche. Ale wiem, ze napewno byśmy sobie poradziliTobie kibicuje z małym Grekiem
Na pewno byście sobie poradzilino w mojej głowie to chce i nie chce jednocześnie, bo znalazłabym się w trudnej sytuacji troche. Ale wiem, ze napewno byśmy sobie poradzili
W ogóle właśnie mi się przypomniał mój sen - byłam w zaawansowanej ciąży i poszłam na wizytę do dziewczyny do której chodzę na jogę. I tam się dowiedziałam, że jestem w ciąży. I jej tłumacze, że to nie możliwe bo my się w tym miesiącu zajścia nie staraliśmy i uprawialiśmy seks 4 dni przed owulacja i ze to nie możliwe.
Kocham podświadomość - w tym miesiącu jest właśnie taka sytuacja - owulacja zamiast we wtorek była w niedziele i rzeczywiście 4 dni przed się kochaliśmy. Nie linczujcie mnie - ale plemniki nie żyją tyle dni w drogach rodnych, co nie?
Dobrze prawisz królowo, dlatego mówię że też tego nie rozumiem. Albo chcesz dziecko albo nie… skoro ja się badam to Ty też się badaj. Jak mi stary zacznie kręcić nosem to mu powiem co myślę o tym. Ale myślę że jak mu powiem, to pójdzie raczej bez problemu. Gin powiedział, że mam sobie dać jeszcze pare miesięcy, zmniejszyć TSH i zobaczymy. Ja dopiero zaczęłam starania więc jeszcze nie panikuje(chyba…) aczkolwiek 10 testów ciążowych dziś przyszłoja bardz, bardzo nie rozumiem, jak facet nie chce iść na badania i wręcz to potępiam ale rzadko mówię o tym na głos, bo wiele dziewczyn ma inne zdanie. Bo to "trudne badanie dla faceta". No kurvva, łatwiejszego chyba nie ma. Ciekawe co by taki facet zrobił jakby zobaczył swoją kobietę która - jak np @Mmiiaa - krzyczy z bólu podczas badania? A on se do kubka zwalić nie może... no nie rozumiem i nie zrozumiem...
No u nas to nawet badania nasienia potwierdzają, że mój ma dobrych terminatorów bo lekarz dawno nie widział takich dobrych wyników.No teoria mówi, że 2-3 dni to tak na spoko, ale faktycznie nawet do 7 dni.
Ja byłam dwa razy w ciąży z takich stosunków na jakieś 5-7 dni przed owulacją także bywają takie agenty
A i jedna z tych ciąż czeka na obiad także nic, a nic jej ten długi czas oczekiwania nie zaszkodzi
No ja mojego długo prosiłam. Jakoś to przeżył (chociaż nie powinnam to mam taka cholerna satysfakcję ze gdyby miał dzień później te badania to by nie musiał na nie isc XD)Dobrze prawisz królowo, dlatego mówię że też tego nie rozumiem. Albo chcesz dziecko albo nie… skoro ja się badam to Ty też się badaj. Jak mi stary zacznie kręcić nosem to mu powiem co myślę o tym. Ale myślę że jak mu powiem, to pójdzie raczej bez problemu. Gin powiedział, że mam sobie dać jeszcze pare miesięcy, zmniejszyć TSH i zobaczymy. Ja dopiero zaczęłam starania więc jeszcze nie panikuje(chyba…) aczkolwiek 10 testów ciążowych dziś przyszło
Przestańcie… mój stary tez ma świetne wyniki.No u nas to nawet badania nasienia potwierdzają, że mój ma dobrych terminatorów bo lekarz dawno nie widział takich dobrych wyników.
oj, chyba Ty mnie bardzo rozumiesz, że w tym przypadku to w cuda nie wierzę xDCUDU! Podobno cuda się zdarzają .
A to ile się staracie?Dobrze prawisz królowo, dlatego mówię że też tego nie rozumiem. Albo chcesz dziecko albo nie… skoro ja się badam to Ty też się badaj. Jak mi stary zacznie kręcić nosem to mu powiem co myślę o tym. Ale myślę że jak mu powiem, to pójdzie raczej bez problemu. Gin powiedział, że mam sobie dać jeszcze pare miesięcy, zmniejszyć TSH i zobaczymy. Ja dopiero zaczęłam starania więc jeszcze nie panikuje(chyba…) aczkolwiek 10 testów ciążowych dziś przyszło