reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama

Załączniki

• 20220617_084443(0).jpg
    20220617_084443(0).jpg
    897,1 KB · Wyświetleń: 65
Dziewczynki, mój progesteron 8/9dpo wynosi... 31.69ng 😱
Nie, nie biorę żadnego duphastonu ani luteiny. 😅
Jezu aż wstyd mi się przyznać ale ja nawet nie wiem jakie są normy. Musiałam sprawdzić w necie, czy to dużo czy nie 🤦‍♀️😂Ani beta ani proga ani nic. Pewnie będę bardziej zaawansowana jak sama będę miała okazję to badać. Ale od paru miesięcy starań test zawsze był biały jak śnieg więc nie miałam okazji 😂

reklama
No nie zrobiłam bo test biały... 🙄
U mnie też taki biały. Wczoraj zlikwidowałam plastik żeby ujrzeć sam pasek… nie wiem po co ale jakoś ta szyba mi przeszkadzała 🤣🤣🤣

A poszłaś sobie zadbać tak po prostu? Sorry za moje głupie pytania ale jak mowie ja jestem kompletnie zielona jeszcze. Wiem tylko tyle, że mam Tsh 2.7 ostatnio badane 2.1 i pani ginekolog powiedziała, że na kolejnej wizycie da mi leki. Tarczyca na usg ładna, wszystko niby ok ale podobno do starań powinno się mieć mniej niż 2 l.

Do góry