Podobne tematy
- Ladycarooo
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No nie zrobiłam bo test biały...Rozumiem, że bety nie zrobiłaś?
Wiesz co ...
Uf, mozesz odetchnąć!!!!!!!!!!
Na upartego idzie dojrzeć cieńNo nie zrobiłam bo test biały...
Też go widzę ale te testy chyba taki cień mają bo to z allegro.Na upartego idzie dojrzeć cień
Dziękuję to tak śmiesznie brzmi, ale dzięki@Agnes4312 uffffff! Gratuluje spadającej bety!
Jezu aż wstyd mi się przyznać ale ja nawet nie wiem jakie są normy. Musiałam sprawdzić w necie, czy to dużo czy nie Ani beta ani proga ani nic. Pewnie będę bardziej zaawansowana jak sama będę miała okazję to badać. Ale od paru miesięcy starań test zawsze był biały jak śnieg więc nie miałam okazjiDziewczynki, mój progesteron 8/9dpo wynosi... 31.69ng
Nie, nie biorę żadnego duphastonu ani luteiny.
U mnie też taki biały. Wczoraj zlikwidowałam plastik żeby ujrzeć sam pasek… nie wiem po co ale jakoś ta szyba mi przeszkadzałaNo nie zrobiłam bo test biały...