reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Ojeeeej, mam TAK SAMO! Do tego jestem WWO. Dobrze że mój mąż w końcu po czasie zrozumiał że ja potrzebuję być sama żeby prawidłowo egzystować. Jeszcze nie do końca rozumie że potrzebuję dłuższej regeneracji po kontaktach społecznych. I nienawidzę dzwonić! Zawsze dłuuugo zbieram się w sobie...Tak jak teraz powinnam zadzwonić w 2 miejsca żeby się poumawiać, ale a to zapominam, a to udaję że nie ma tematu 😂

Hahahaha, kocham te nasze otwarte pogadanki 😃 Psiasiólki zza ekranu 💙

Też jestem na medycznych żarcikach! I też to widziałam, śmiechłam 😂

Oooo tak! Czuję się wtedy jak wariatka, ale mnie to nie powstrzymuje 😎 Teraz już wiem że inne też tak robią!
Ja nie wiem dobrze, ale mi się wydaje też że jestem WWO. Już mi w dzieciństwie mówili, ze jestem "nadwrażliwa"

reklama
Wkleję też tu wyniki moich badań, jak je robiłam to nie wiedziałam że jestem w ciąży.
Tak jak @LadyCaro napisała glukoza i cholesterol za wysoki, z glukoza to dziwne bo przecież jestem na metforminie, ale może ciąża powoduje też skok?
A co z prolaktyna? Ja nie wiedziałam że będą mi ją badać w ciąży taka wysoka jest ok?

Załączniki

• Screenshot_20220617_125810_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20220617_125810_com.android.gallery3d.jpg
    211,5 KB · Wyświetleń: 48
  • Screenshot_20220617_125819_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20220617_125819_com.android.gallery3d.jpg
    172,8 KB · Wyświetleń: 48
  • Screenshot_20220617_125858_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20220617_125858_com.android.gallery3d.jpg
    209,2 KB · Wyświetleń: 50
uf. Nie no myślałam, ze może powinnam dokumenty dostarczyć wcześniej czy coś. Dzięki!
To by Ci powiedzieli. U nas np było tak że kadry miały 5 dni na wystawienie umowy wiec musiał pracownik dostarczyc badania wcześniej ale zawsze wtedy informowałam do kiedy ma deadline. Bardzo możliwe że jeśli się nie upominają to w 1 dniu pracy wystawią ci na szybko umowę i po sprawie. Albo już będzie wystawiona i tylko dasz im badania

reklama
Do góry