Wezu
Fanka BB :)
Ja dziś oglądałam w dwóch. Okien mam sporo, bo mieszkam w domu kiedyś przetestuję każdea oglądanie testów przy każdym oknie w domu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dziś oglądałam w dwóch. Okien mam sporo, bo mieszkam w domu kiedyś przetestuję każdea oglądanie testów przy każdym oknie w domu?
ja umowe juz mam podpisaną od polowy majaTo by Ci powiedzieli. U nas np było tak że kadry miały 5 dni na wystawienie umowy wiec musiał pracownik dostarczyc badania wcześniej ale zawsze wtedy informowałam do kiedy ma deadline. Bardzo możliwe że jeśli się nie upominają to w 1 dniu pracy wystawią ci na szybko umowę i po sprawie. Albo już będzie wystawiona i tylko dasz im badania
Medyczne zarciki to życieOjeeeej, mam TAK SAMO! Do tego jestem WWO. Dobrze że mój mąż w końcu po czasie zrozumiał że ja potrzebuję być sama żeby prawidłowo egzystować. Jeszcze nie do końca rozumie że potrzebuję dłuższej regeneracji po kontaktach społecznych. I nienawidzę dzwonić! Zawsze dłuuugo zbieram się w sobie...Tak jak teraz powinnam zadzwonić w 2 miejsca żeby się poumawiać, ale a to zapominam, a to udaję że nie ma tematu
Hahahaha, kocham te nasze otwarte pogadanki Psiasiólki zza ekranu
Też jestem na medycznych żarcikach! I też to widziałam, śmiechłam
Oooo tak! Czuję się wtedy jak wariatka, ale mnie to nie powstrzymuje Teraz już wiem że inne też tak robią!
Dziewczynki, mój progesteron 8/9dpo wynosi... 31.69ng
Nie, nie biorę żadnego duphastonu ani luteiny.
zrobiłabymRozumiem, że bety nie zrobiłaś?
Wiesz co ...
Tak, studiowałam w Krakowie. Było fajnie ;-)Upal krakowski? W Krakowie studiowałaś? Na studiach miałam tak samo. Teraz na aplikacji również. Na mnie właśnie działają magicznie. Ale moja drzemka to nie 15 minut. Zazwyczaj po pracy jak mam się uczyć to śpię godzinę. Ale ja od dziecka byłam śpiąca królewna. Gdziekolwiek nie lecę, chwila moment i śpię. Mój mężczyzna nawet oka nie zmruży w samolocie a ja odlot
!!!!!!!!!!