reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

hahhaha 😂 nieźle 😂
Dla mnie to większe emocje były jak się dostałam na aplikacje - poprosiłam znajomego, żeby mi odczytał, bo za bardzo peniałam. A jak dzwoniła koleżanka z wiadomościami o zdanym adwokackim to akurat zapomniałam komórki do znajomych i dowiedziałam się później XD

reklama
U mnie skromnie zaczął się pojawiać śluz płodny, ale ja dobrze wiem, że to straszak! Znowu mnie organizm pewnie w ciula robi 😂 Ale nie ukrywam, że wolałabym, żeby jednak mój cykl po biochemie się nie wydłużył, bo wtedy dostanę okres na wyjazd, a jakby szedł swoim tokiem to akurat by mi się skończył przed wyjazdem na urlop. Dziewczyny zaczarujcie moje jajniki coby szybko puściły jajeczko po biochemie! Błagam pomóżcie! 🙏

U mnie skromnie zaczął się pojawiać śluz płodny, ale ja dobrze wiem, że to straszak! Znowu mnie organizm pewnie w ciula robi 😂 Ale nie ukrywam, że wolałabym, żeby jednak mój cykl po biochemie się nie wydłużył, bo wtedy dostanę okres na wyjazd, a jakby szedł swoim tokiem to akurat by mi się skończył przed wyjazdem na urlop. Dziewczyny zaczarujcie moje jajniki coby szybko puściły jajeczko po biochemie! Błagam pomóżcie! 🙏
🧙‍♂️

<<rzucam czary i oddaje moje dojrzałe jajeczo bo mi akurat nie jest potrzebne>> 🧚‍♀️

Harry Potter Debate GIF by The Daily Dot

Będzie! I koniec kropka bez dyskusji!

Dla mnie to większe emocje były jak się dostałam na aplikacje - poprosiłam znajomego, żeby mi odczytał, bo za bardzo peniałam. A jak dzwoniła koleżanka z wiadomościami o zdanym adwokackim to akurat zapomniałam komórki do znajomych i dowiedziałam się później XD
Ja nie sprawdziłam wyników, uznałam ze nie zdałam więc nie ma co sprawdzać. Mój men zaczął rzucać mi cyframi kto ile miał punktów, cały dzień mnie męczył i jak usłyszałam swój nr z wynikiem to zaczęłam histerycznie płakać i krzyczeć pokaż😂😂 nie chce wiedzieć co będzie na zawodowym 🤣🤣🤣

Ja nie sprawdziłam wyników, uznałam ze nie zdałam więc nie ma co sprawdzać. Mój men zaczął rzucać mi cyframi kto ile miał punktów, cały dzień mnie męczył i jak usłyszałam swój nr z wynikiem to zaczęłam histerycznie płakać i krzyczeć pokaż😂😂 nie chce wiedzieć co będzie na zawodowym 🤣🤣🤣
Najgorsze na zawodowym jest to ze trzeba czekac miesiąc na te cholerne wyniki

Najgorsze na zawodowym jest to ze trzeba czekac miesiąc na te cholerne wyniki
Ja byłam na tyle leniwa, że w dniu wyników nie chciało mi się jechać zobaczyć powieszonej w ORA listy (u nas nie było ich w necie). Jak już w koncu udało mi sie namierzyć kogoś kto mi zrobił zdjęcie to zerknęłam i zobaczyłam negatywny (bo spojrzałam tylko na nazwisko) a jak sie okazało osób o tym samym nazwisku były 3. Patrzę jeszcze raz i pozytywny. I już sama nie wiedziałam czy widzę dobrze czy źle 😂 potrzebowałam kilka minut żeby ogłosić ten wynik koleżance w pracy i jesCZe ja poprosiłam żeby zerknęła ze mną 😂

reklama
Ja byłam na tyle leniwa, że w dniu wyników nie chciało mi się jechać zobaczyć powieszonej w ORA listy (u nas nie było ich w necie). Jak już w koncu udało mi sie namierzyć kogoś kto mi zrobił zdjęcie to zerknęłam i zobaczyłam negatywny (bo spojrzałam tylko na nazwisko) a jak sie okazało osób o tym samym nazwisku były 3. Patrzę jeszcze raz i pozytywny. I już sama nie wiedziałam czy widzę dobrze czy źle 😂 potrzebowałam kilka minut żeby ogłosić ten wynik koleżance w pracy i jesCZe ja poprosiłam żeby zerknęła ze mną 😂
Hhahaha bo człowiek sam własnym oczom nie wierzy.

Głupi przykład ja dziś patrzę na test, śnieżnobiały ale mrużę oczy może coś dojrzę? No nie… nic nie dojrzę 😂

Do góry