Erinti7
Fanka BB :)
U mnie w rodzinie mówi się, że prababcia zrobiła mi miejsce na świecie. Moja mama była jej ukochaną wnuczką i bardzo chciała zdążyć poznać jej dziecko, ale moi rodzice najwyraźniej mieli jakieś problemy bo wielokrotnie powtarzali mi w dzieciństwie, że byłam wyczekiwana. Udało im się dopiero 5 lat po ślubie, a poczęli mnie w noc, w którą jak się okazało nad ranem, umarła moja prababcia.Bardzo, bardzo mi przykro z powodu tej wiadomości, będą teraz przed wami trudne chwile, ale wspólnie dacie radę! Ja wierzę w te znaki i u mnie w rodzinie były one kilkakrotnie, sama ich nigdy nie doświadczyłam, ale do tej pory nikt bardzo bliski mi nie zmarł. U nas w listopadzie zmarła nagle babcia męża, zobaczyła tylko na zdjęciu pierwszego kilkudniowego prawnuka który był jeszcze w szpitalu, a ona za 3 dni zmarła. Bardzo bardzo chciała go doczekać. I tak z innymi staraczkami w rodzinie wtedy wszystkie pomyślałyśmy że może poszła się wstawić gdzieś tam za te nasze ciąże, bo mimo wielu starań we 3 dziewczyny nadal dzieci brak. No niestety od listopada jeszcze żadnej się nie udało, ale tak tlumaczyłysmy sobie to nagłe jej odejście.
A tak czytając wszystkie wspierające posty, znów mi się tak ciepło na serduszku zrobiło i sobie też po raz kolejny pomyślałam że tutaj jesteśmy wszystkie najlepszymi koleżankami, wspierające się i mogące podzielić się wszystkim i zawsze ktoś pogłaszcze po główce. Jesteście wspaniałe