reklama
mam nadzieje,ze bedzie na co popatrzec ...Wrzucaj, chętnie popatrzymy
Lena1984
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro, że znowu się nie udało. Jeśli tylko masz siłę walczyć to działaj! Ja mam tylko rok mniej na karku i też daję sobie czas do 40-stki ze staraniami a potem co ma być to będzie. Trzymaj się kochanaDziś mój dzień w pełni "otwierający oczy" na wszystko, mam wrażenie.
1dc.
W sumie łudziłam się nawet do wczoraj, kiedy robiłam rano trzeci w tym tygodniu test.
W bilansie roku 2022 jak dotąd: starania-nieudane, 3 inseminacje - nieudane, 39 lat - skończone...
Nie wyczerpałam możliwości, za 3 tygodnie wizyta IVF. Ale gdzieś tam wewnątrz zaczynam się chyba poddawać... Z drugiej strony z in vitro nie zrezygnuję, chociażby dlatego, że może dzięki temu dowiemy się więcej o przyczynie niepłodności. I, nie ukrywam, również dlatego, że to prezent od losu, że mogę to zrobić bezpłatnie. Nie mogłabym z tego nie skorzystać.
Póki jeszcze coś jest przed nami, idziemy tą drogą. Ale jeśli do końca tego roku nadal będziemy w punkcie wyjścia, chyba więcej nie dam rady...
Lena1984
Czekamy na wyniki! I nie przepraszaj tylko ściskamy kciukasyI przepraszam nie czytałam dzisiaj postów waszych bo byłam od rana zajęta, nie wiem co tu się dzisiaj działo, jeśli nie w porę strzeliłam swoim testem to mi wybaczcie
LadyCaro
@Agnes4312 ło matko :O
Dawaj koniecznie znać jak beta!
Ej a ja jak lecialam teraz do Polszy to widzialam chmure w ksztalcie niemowlaka. Myślicie że przywiozłam ze sobą malego Greka? XD
Dawaj koniecznie znać jak beta!
Ej a ja jak lecialam teraz do Polszy to widzialam chmure w ksztalcie niemowlaka. Myślicie że przywiozłam ze sobą malego Greka? XD
Moonstone
Moderator
Kurde może to jakiś błąd z tym progiem?No także była sobie ciąża...
Agnes4312
Moderator
Nie no dzisiejsza krew ze śluzem też nie przypadkowa... Pewnie czeka mnie czerwone boże Ciało...Kurde może to jakiś błąd z tym progiem?
MyszkaMiki30
myślę, że skoro było plamienie to niestety ciąża biochemicznaKurde może to jakiś błąd z tym progiem?
reklama
MyszkaMiki30
krawieniemyślę, że skoro było plamienie to niestety ciąża biochemiczna