lady_in_blue
Fanka BB :)
Przecież napisałam zrób betę i to najlepiej dwa razy, bo na podstawie zdjęcia testu nikt nie stwierdzi (łącznie z Twoim bardzo doświadczonym ginekologiem) czy ten test jest wiarygodny :-). Potem zaczęłaś mi wrzucać to Ci ironicznie napisałam o instrukcji obsługi testu. Teraz grasz pokrzywdzoną.Napewno nie odpowiedzi "jesteś/ nie jesteś". Raczej uważam, że jeśli ktoś się stara o dziecko to jest w stanie podpowiedzieć czy jest możliwość pozytywnego testu 8 dni przed miesiączką. Czy taka kreska jest wiarygodna, czy ta firma testów jest wiarygodna, czy warto zrobić betę czy lepiej poczekać kilka dni i powtórzyć test domowy. Napewno nie oczekiwałam i myślę, że nikt na tej grupie nie oczekuję wjazdu z buta i informacji, że zdjęcie nic nie wnosi. Czytając fora raczej kobiety się nie gryzą po kostkach tylko starają się wspierać w i tak ciężkiej drodze do macierzyństwa. Jeśli już przeglądam zdjęcia testów ciążowych na forach takie kobiety raczej są zasypywane radami i przykładami z doświadczeń innych osób. Nigdzie nie spotkałam się z odpowiedzią "trzeba było przeczytać instrukcję obsługi" albo "po zdjęciu nikt Ci nic nie powie". Przykre ale prawdziwe. Pozdrawiam