reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Nadrobione.
@Aileen28 jak tam?
Obyło się bez izby przyjęć ale byłam w przychodni ginekologicznej. Dostałam na ten cykl tabletki anty żeby pomóc wchłonąć się torbieli. Ból odpuścił w większości chociaż dalej jak się więcej poruszam czy schyle to czuje ucisk i ból. We wtorek idę do kontroli więc miejmy nadzieję że będzie ok 👍

reklama
Obyło się bez izby przyjęć ale byłam w przychodni ginekologicznej. Dostałam na ten cykl tabletki anty żeby pomóc wchłonąć się torbieli. Ból odpuścił w większości chociaż dalej jak się więcej poruszam czy schyle to czuje ucisk i ból. We wtorek idę do kontroli więc miejmy nadzieję że będzie ok 👍
Trzymam kciuki!

Dziś u mnie 3 dc, rano zrobiłam badania tarczycowe i hormony plus dodatki 💪 Strasznie nie lubię pobierania krwi, bo nigdy nie potrafią mi się wkłuć mam takie niewidzialne żyły, a pije dużo wody :( po wizytach w labo moje dwie ręce wyglądają zawsze tragicznie 🤷 zasinienia, siniaki, spuchnięte i pęknięte żyłki xd

Dziś u mnie 3 dc, rano zrobiłam badania tarczycowe i hormony plus dodatki 💪 Strasznie nie lubię pobierania krwi, bo nigdy nie potrafią mi się wkłuć mam takie niewidzialne żyły, a pije dużo wody :( po wizytach w labo moje dwie ręce wyglądają zawsze tragicznie 🤷 zasinienia, siniaki, spuchnięte i pęknięte żyłki xd
Wiem co czujesz, z ostatniego badania krwi wyszłam z 4 dziurami w rękach, ale krwi nie pobrano...

Wiem co czujesz, z ostatniego badania krwi wyszłam z 4 dziurami w rękach, ale krwi nie pobrano...
Na szczęście zawsze się udaje pobrać. Zastanawiałam się dziś nad tym czy mogą mnie odesłać z kwitkiem.
Po Twoim przykładzie widzę, że można 🤷 u mnie w ostateczności pobierali krew z dłoni, a jeszcze kiedyś z nogi 😃

Na szczęście zawsze się udaje pobrać. Zastanawiałam się dziś nad tym czy mogą mnie odesłać z kwitkiem.
Po Twoim przykładzie widzę, że można 🤷 u mnie w ostateczności pobierali krew z dłoni, a jeszcze kiedyś z nogi 😃
No mnie odesłali, ale z kwitkiem "do pani Agnieszki" :-D Powiedzieli mi, że na drugim końcu miasta jest taka pani, która wszystkim ze wszystkiego pobierze i żebym do niej jechała. No i pojechałam, pobrała normalnie. 5 dziur, ale krew pobrana :-)

reklama
Hej 👋 ostatnio się wam wyżaliłam, a dziś wracam do was z prośbą o weryfikację sytuacji. Dziś 12 dni po zastrzyku na pęknięcie, 8 dni do okresu. Biorę luteinę dopochwową, która zawsze po kilku dniach zaczyna mi doskwierać bólem i lekką opuchlizną. Stwierdziłam, że zrobię test dla pewności, zapytam się lekarza czy mogę odstawić luteinę i poczekam na okres. I taka sytuacja. Jeden test zrobiłam o 8 rano, drugi o 14 po południu.

Załączniki

• IMG_20220804_084646.jpg
    IMG_20220804_084646.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 95
  • IMG_20220804_135427.jpg
    IMG_20220804_135427.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 92
Do góry