reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Wiecie gdzie ja przelamalam bariere mówienia? Jak pracowałam w kfc w centrum Warszawy xD i byl jakis event, mecz czy cos i bylo duzo Szkotów:D

Ja zastanawiająca się czy przychodziłam do Ciebie na kubełek n*jebana będąc punkiem xD

Suspicious Meme GIF by MOODMAN

Chociaż to raczej było wcześniej :D

reklama
Tak cię technologia wycyckała, jak mnie wczoraj 😂

Jak ty się musiałaś z angielskim przełamać na Szkotach, to cóż...chyba jesteś jakąś boginią komunikacji ;)

Gdybym dostała super pracę, na którą szansę prawdopodobnie wczoraj straciłam, też poszłabym na indywidualne lekcje. Niestety na tą chwilę staram się nie obciążać finansowo. Ale na pocieszenie, znalazłam na Tandemie miłego faceta z UK z którym dobrze mi się ćwiczy angielski. On się uczy polskiego i też popełnia błędy albo mówi powoli więc mniej się wstydzę moich błędów. Staramy się codziennie pogadać, chociaż przez chwilę.
No ja właśnie mam motywacje z uwagi na chęć zmiany pracy (i jest taka jedna super oferta ale wymagają angielskiego na poziomie C:() i wydatek na angielski wrzuciłam na sam priorytet wydatków.

Wracaj do zdrowia! Dużo witaminy C!!! Kiedyś byłam u lekarza powiedziała ze mam zastosować dawkę uderzeniowa 4 tysiące 1 dnia 3 drugiego 2 trzeciego oczywiście w odstępach czasowych. Zdecydowanie pomogło! I zawsze pomaga 🙂
Szczerze to ja mie eiem czy mogę coś brać 🤷‍♀️

@Lena1984
Piszę trochę w obawie, że się na mnie zezłościcie, ale ja też wierzę w takie znaki. U mnie nie żyje ojciec, już w sumie długo, tuż po śmierci zdarzały się dziwne sytuacje, takie do końca niewyjaśnione :)
Ja też wierzę w pokrewieństwo dusz i w różne znaki i nawet jeśli to dla kogoś śmieszne czy głupie mnie to podtrzymuje na duchu
A teściowa w jakim wieku? Może da radę żyć w pojedynkę?

U mnie w okolicy pełno wdów. Często ludzie po śmierci małżonka nie chcą mieszkać z dziećmi czy innymi członkami rodziny.
Po 60-tce... Masz rację, zobaczymy jak to będzie 🤞

reklama
Do góry