reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Trzymajcie kciuki 🥳

Załączniki

• 4F822DAF-FB8E-43EC-B184-0C155ADE5C9F.jpeg
    4F822DAF-FB8E-43EC-B184-0C155ADE5C9F.jpeg
    810,7 KB · Wyświetleń: 59
Dziewczyny mam dziś tak zły dzień jest mi tak cholernie przykro ciagle dowiaduje się ze osoby w moim otoczeniu są w ciąży, dziś nie wytrzymałam popłakałam się wykrzyczałam Staremu oberwało się poproszę 😩 mam wszystkiego dosyć 😕
Ja mam taki dzień bomby zwykle po owu (serio, co msc :o) jak stwierdzam, że pewnie znowu nici, a widzę wokol siebie wysyp ciąż. Na drugi dzień poprawiam koronę i tworze nowe plany na kolejny cykl 😛 trzymam kciuki, w końcu się uda!!

Ja mam taki dzień bomby zwykle po owu (serio, co msc :o) jak stwierdzam, że pewnie znowu nici, a widzę wokol siebie wysyp ciąż. Na drugi dzień poprawiam koronę i tworze nowe plany na kolejny cykl 😛 trzymam kciuki, w końcu się uda!!
Ja miałam kilka cykli spokoju z załamaniem jednak te ciąże mnie dobijają 😕
A u mnie - same zalety podeszłego wieku... ciąż coraz mniej ;-)

no to ja się totalnie nie zgadzam xD
Jest to badanie jak każde inne, powiedziałabym, ze w porównaniu do badań jakie przechodzą kobiety - bardzo łatwe. I co z tego, że babka wie, ze walił sobie wcześniej? No nie wiem, ja jakoś mam w głowie, że jak jest otoczka medyczna, to się odkłada takie rzeczy na bok i tyle. W ten sam sposób oddaje się kał czy mocz do badania - czy ja myślę o tym, ze pani w rejestracji myś;li o tym, jak rano dusiłam kloca? Nie obchodzi mnie to.
Obawa o wyniki. Jak ja robię badania też się obawaim o wyniki. Też się boję, że mam niedrożne jajowody, polipy w macicy.
Nie rozumiem traktowania facetów tak 'ulgowo' w temacie badania nasienia.
Oczywiście, każdy ma prawo mieć opory jakieś i należy to po prostu przegadać i tyle.
Ale argumenty które napisałaś kompletnie do mnie nie trafiają.
Ja ze znajomymi nie rozmawiam o takich rzeczach bo to tylko znajomi. Ale z przyjaciółkami owszem. Ja jedyne co jestem w stanie zrozumieć to fakt że atmosfera w pokoju może być słaba i masturbowanie w takim miejscu jest średnie, co nie zmienia faktu nadal, że ja rozkładając nogi przed ginekologiem mężczyzna też powinnam się „krępować” a jednak chodzę i się badam 😂 Nie wiem dlaczego faceci mają taką blokadę.

reklama
Do góry