reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Można nawet użyć cewnika dziecięcego najmniejszego rozmiaru, tutaj w szpitalu mój lekarz wziął na zabieg cewnik nelatona gruby i twierdził, że go nie mógł założyć. On nie przeprowadza operacji onkologicznych i pewnie nie wie jakie są możliwości,nie na też specjalizacji onkologicznej.

reklama
@LadyCaro od czwartku tamtego tygodnia jestem w domu, brałam jeszcze antybiotyk przez 5 dni. Ogólnie z tego co mówił lekarz to on dostał się do jamy macicy przebił tkankę bliznową i kanał jest częściowo udrożniony.Mam obserwować się przy następnej miesiączce a jeśli coś będzie nie tak to mam się już zgłosić do lekarza, który przeprowadzał moją operację ( mój lekarz dzwonił do niego i go uprzedził ) sam stwierdził, że tam mają większe możliwości,bo on wie co robił i jak. Są różne możliwości radzenia sobie z tym np. można na 2 tygodnie założyć do szyjki macicy cewnik foleya są różne rozmiary. Ogólnie po wyjściu ze szpitala leciało ze mnie i ta zaległa ciemna krew też,ja tylko nam nadzieję, że nie będę musiała już jeździć,ale wiem, że są możliwości a usunięcie macicy to ostateczność.
Boże kochana. Bardzo dużo przchodzisz. Przytulam Cie mocno. Wszystkie jesteśmy z Tobą

Dramat. U mnie nadgodziny w tygodniu są bardzo, bardzo rzadko ale jak już są to do odbioru natychmiast, nawet następnego dnia, natomiast nadgodziny weekendowe mamy płatne 200%.
Pracownicy zwykli tez maja nadgodziny płatne jak jest potrzeba ale ja jestem na stanowisku „menadżerskim” wiec liczy się zrobione zadanie a za nadgodziny nikt nie zapłaci 😂😂

reklama
Do góry