kasiadz
Fanka BB :)
Asiu ja swoje usg połówkowe robiłam u swojego lekarza, bo przecież nie możesz chodzić na każde baranie do innego lekarza, musisz mieć zaufanie do swojego. Badanie 3/4d nie musi być powiązane z usg połówkowym. Jeśli chcesz je sobie zrobić to możesz, ale oprócz tego idź na połówkowe do swojego lekarza.
Ja też robiłam 4d ale dopiero w 29tc, gdyż lekarz powiedział że to badanie należy wykonywać między 28a32tc. Zresztą ja robiłam je głównie na pamiątkę, gdyż mój lekarz stwierdził że wg niego bardziej dokładny obraz jeśli chodzi o różne schorzenia otrzymuje się na 2d.
Za 4d w Świdnicy na Wałbrzyskiej (u mojego lekarza)płaciłam 150zł
klementyna nie wiem jak tobie ale mi się nasunęły kolejne pytania do zadania w szpitalu
-czy respektują plan porodu
-jak wygląda karmienie piersią gdy dziecko ma żółtaczkę i jest naświetlane
ja dzisiaj wylicytowałam BRIGHT STARS LEZACZEK BUJACZEK BCM (1767556946) - Aukcje internetowe Allegro
ale się cieszę, nowy taki widziałam za 288
Ja też robiłam 4d ale dopiero w 29tc, gdyż lekarz powiedział że to badanie należy wykonywać między 28a32tc. Zresztą ja robiłam je głównie na pamiątkę, gdyż mój lekarz stwierdził że wg niego bardziej dokładny obraz jeśli chodzi o różne schorzenia otrzymuje się na 2d.
Za 4d w Świdnicy na Wałbrzyskiej (u mojego lekarza)płaciłam 150zł
klementyna nie wiem jak tobie ale mi się nasunęły kolejne pytania do zadania w szpitalu
-czy respektują plan porodu
-jak wygląda karmienie piersią gdy dziecko ma żółtaczkę i jest naświetlane
ja dzisiaj wylicytowałam BRIGHT STARS LEZACZEK BUJACZEK BCM (1767556946) - Aukcje internetowe Allegro
ale się cieszę, nowy taki widziałam za 288
Ostatnia edycja: