klementyna33
Fanka BB :)
czemu fuj ??? skoro to naturalna ochrona to niech sobie zostanie na skórze kilka dni - nie zaszkodzi a pomóc może. Wykąpiesz po 3 dniach na przykład albo dopiero w domu, chusteczki dadzą radę i nic nie będzie fuj po porodzie i tak od razu nie kąpią tylko wycierają a kąpią po około 2 godzinach ale to za wcześnie, dzieciaczek taki wyjałowiony wtedy. Zostaw mu tą maź, niech się wchłonie w skórę.
dzisiaj jadę kupić: herbatkę liści malin, olej z wiesiołka i olej rycynowy....zaczynam kurację od 38 tygodnia się zobaczy czy skuteczne ;-) olej rycynowy podobno niezawodny /wypiję dopiero jak już będzie termin, wcześniej nie/, wiesiołek zmiękcza szyjkę wpływa na jej lepszą rozwieralność a liście malin dają lepsze skurcze jak Darkowi powiedziałam to stwierdził tylko, żebym nie przesadziła bo mnie nie zdąży dowieźć do Latawca
odebrałam wynik na paciorkowca - ujemny :-)
dzisiaj jadę kupić: herbatkę liści malin, olej z wiesiołka i olej rycynowy....zaczynam kurację od 38 tygodnia się zobaczy czy skuteczne ;-) olej rycynowy podobno niezawodny /wypiję dopiero jak już będzie termin, wcześniej nie/, wiesiołek zmiękcza szyjkę wpływa na jej lepszą rozwieralność a liście malin dają lepsze skurcze jak Darkowi powiedziałam to stwierdził tylko, żebym nie przesadziła bo mnie nie zdąży dowieźć do Latawca
odebrałam wynik na paciorkowca - ujemny :-)
Ostatnia edycja: