reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

DUŻE RODZINY 3+ część 2

Dzień dobry. Melduje się dziś pierwsza[emoji4][emoji6]
Od rana na nogach. Chłopaki odprawieni do szkoły i pracy. Najmłodszy wstał za mną ale już uciął sobie kolejna drzemkę...ten to ma dobrze[emoji6]szkoda tylko, że u mnie na rękach.
Czekam na listonosza, bo zamówiłam dwie książki i jestem ich ciekawa. Jedna to książka z serii Montessorii. Chce popracować ze średniakiem tą metodą. Druga to najnowsza książka Grochola. Przeczytałam jej wszystkie książki poza tą jedną.
Miłego dzionka.

reklama
Dzień dobry :)
@Chrząszczyk1 my stosujemy RB ale tylko wybrane zasady. Gdybym trzymała się ściśke wszystkiego to ze swoimi dziećmi dostałabym na głowę [emoji16]

Co do suszarki to my mamy i jej nie używam. Nie chce mi się tego prania przewalać z pralki do suszarki [emoji39] ale jak już ro zrobię to jestem zadowolona tak więc @mamunia86 myślę, że i ty będziesz :)

Ja wczoraj też dostałam paczki. Zaszalałam i w końcu kupiłam sobie swoją wymarzoną paletę Cieni [emoji7] i podkład mineralny bo mój już dobił dna. A w ciąży mam duże przebarwienia i plamki. Niekomfortowo się tak czuję jak muszę wyjść bez niczego. I też cieszę się jak dziecko.
@matkawariatka86 i jak tam po wizycie? Myślami jestem z tobą [emoji8]

Pozdrawiam!

Mam, jestem pod wrażeniem suszarki. Od razu największy kaliber wzięłam i pościele wybrałam i wysuszylam:szok::-D Cudowne urządzenie. Oby dalej tak się sprawdzało.

Siedzę teraz na basenie z najmłodszym, bo pływa.

A ja właśnie zaległam w salonie [emoji4] mam ambitny plan coś przeczytać bo dzieciaki ładnie się bawią, a zaraz wieczorynka to półtorej godziny względnego spokoju [emoji1]

Dzień dobry :)
@Chrząszczyk1 my stosujemy RB ale tylko wybrane zasady. Gdybym trzymała się ściśke wszystkiego to ze swoimi dziećmi dostałabym na głowę [emoji16]

Co do suszarki to my mamy i jej nie używam. Nie chce mi się tego prania przewalać z pralki do suszarki [emoji39] ale jak już ro zrobię to jestem zadowolona tak więc @mamunia86 myślę, że i ty będziesz :)

Ja wczoraj też dostałam paczki. Zaszalałam i w końcu kupiłam sobie swoją wymarzoną paletę Cieni [emoji7] i podkład mineralny bo mój już dobił dna. A w ciąży mam duże przebarwienia i plamki. Niekomfortowo się tak czuję jak muszę wyjść bez niczego. I też cieszę się jak dziecko.
@matkawariatka86 i jak tam po wizycie? Myślami jestem z tobą [emoji8]

Pozdrawiam!

Hej dziewczyny.

No po wizycie niestety nie za dobrze, wymiary byly prawidłowe,czyli nadal 4mm przeziernosci 3 /10 amniopunkcja i zobaczymy , ciezkie jest te czekanie na wszystko... taki dół mam najlepiej bym z domu nie wychodziła...ale dostalam pozwolenie na lot takze w poniedzialek ruszamy w ciepłe kraje.

Co do suszarki / zmywarki w poprzednim mieszkaniu mielismy i nie zebym uzywala codziennie ale jak juz uzylam to fajnie bylo :rofl:
Teraz mi troche brakuje szczegolnie zmywarki:sorry:

Cześć dziewczyny :laugh2: Sporo się nie odzywałam, ale jestem.
Edward ma już za sobą drugi tydzień zerówki.

Dzieciaczki także mają się dobrze. Zdrowo rosną i za moment zaczniemy 15 tydzień, chociaż według USG to już 16.

Hej dziewczyny.

No po wizycie niestety nie za dobrze, wymiary byly prawidłowe,czyli nadal 4mm przeziernosci 3 /10 amniopunkcja i zobaczymy , ciezkie jest te czekanie na wszystko... taki dół mam najlepiej bym z domu nie wychodziła...ale dostalam pozwolenie na lot takze w poniedzialek ruszamy w ciepłe kraje.

Co do suszarki / zmywarki w poprzednim mieszkaniu mielismy i nie zebym uzywala codziennie ale jak juz uzylam to fajnie bylo :rofl:
Teraz mi troche brakuje szczegolnie zmywarki:sorry:
Nie wiem co napisać w takiej sytuacji :( ale trzymam za was kciuki. Jeżeli tak Ci będzie łatwiej to pisz z nami o tym co czujesz. Na pewno chętnie wysłuchamy. Mimo wszystko życzę udanego wypadu!
Cześć dziewczyny :laugh2: Sporo się nie odzywałam, ale jestem.
Edward ma już za sobą drugi tydzień zerówki.

Dzieciaczki także mają się dobrze. Zdrowo rosną i za moment zaczniemy 15 tydzień, chociaż według USG to już 16.
Jak ten czas leci ja dziś zaczęłam 19tydzień (18+0) a wg usg nawet 20 bo jest ponad tydzień różnicy :)

Nie wiem co napisać w takiej sytuacji :( ale trzymam za was kciuki. Jeżeli tak Ci będzie łatwiej to pisz z nami o tym co czujesz. Na pewno chętnie wysłuchamy. Mimo wszystko życzę udanego wypadu!Jak ten czas leci ja dziś zaczęłam 19tydzień (18+0) a wg usg nawet 20 bo jest ponad tydzień różnicy :)
Ja sama niewiem co na to wszystko mowic, boje sie ze przez ta calą sytuacje w depresje wpadne, w dzien jakos udaje mi sie nie myslec, chociasz i tak juz nie jestem ta sama osoba , ale wieczory sa straszne, moj pracuje na nocki takze mam duzo czasu do siedzenia w samotnosci, no i brak pracy nigdy nie myslalam ze tak mozna tesknic za praca:no2:

Fajnie ze tak szybko Ci leca tygodnie , ani sie nie obejrzysz jak bedziesz maluszka tulic ;-) ;)

reklama
Nie wiem co napisać w takiej sytuacji :( ale trzymam za was kciuki. Jeżeli tak Ci będzie łatwiej to pisz z nami o tym co czujesz. Na pewno chętnie wysłuchamy. Mimo wszystko życzę udanego wypadu!Jak ten czas leci ja dziś zaczęłam 19tydzień (18+0) a wg usg nawet 20 bo jest ponad tydzień różnicy :)

Otóż to :-D Zostało mniej niż pół roku

Do góry