reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

DUŻE RODZINY 3+ część 2

Znam to, znam... też w ten sposób prowadze dyskusje.[emoji38]U mnie to jeszcze jak widzą, że rozmawiam to mimo to jeszcze coś do mnie mówią, pytają mnie o coś albo coś opowiadają, bo akurat cos im sie w tym momencie przypomnialo i jest tak wazne, ze nie moze poczekac[emoji12]Kiedy pokazuje na telefon to i tak nic sobie z tego nie robią, a zwłaszcza moj sredniak i kontynuuje swoje wywody.
Ja mam to samo z moimi dziećmi ;D

reklama
Jaasna widzisz jak sobie poradził extra mimo, ze wcześniej do przedszkola nie chodził! Brawo :)
Dziekuję, ale już dziś do przedszkola nie poszedł :(
Wczoraj mówił, że go brzuch pobolewa, dziś obudził się o 4 rano z bólem brzucha i płaczem, zwymiotował i poszedł spać, także nawet go nie budziłam, bo nie poślę dziecka z nieżytem czy jelitówką do innych dzieci.
Zobaczymy po dzisiejszym dniu, jak będzie.

Piszcie dziewczyny które nie mają dostępu, powinny już mieć wszystkie zaproszone...

Linka też nie miałam, w forach prywatnych się pojawił nowy wątek poprostu :)

Witam wszystkie mamy
Postanowiłam do was dołączyć o ile można, mam 3 dzieci w przedziale 4-16 może dowiem się czegoś ciekawego od was na temat wychowania zachowań bo czasami wydaje mi się że nie wszystko ogarniam

@kasiula34 witaj [emoji6]

A propos radzenia sobie:

Przykre, że ludzie ludziom mogą być takim wrogiem bez powodu...
Bardzo fajny artykuł
Jest się nad czym zastanowić i może nawet wprowadzić we własne życie:)

Witam się,
co tu tak cicho?
Dawno mnie nie było ale chłopaki w końcu opuszczają dom na czas szkoły i przedszkola i mam trochę czasu dla siebie. Może nadal nie zasiadłabym przed kompem, bo wiadomo jest co robić, ale sytuacja mnie zmusiła, a mianowicie wsadziłam palec w blender . . . . Tym o to sposobem wielu rzeczy zrobić nie mogę i mam czas na forum 8-)
Najmłodszy skończył już 8 mcy, raczkuje, siedzi i chodzi przy meblach więc też troszkę mniej mnie absorbuje, choć jednocześnie, wraz z możliwością samoprzemieszczania, zapałał niesamowitą potrzebą bliskości z moją osobą więc chodzi jak piesek przy mojej nodze . . . znacie ten ból 8-) A poza tym standard, szkoła, sprawdziany, uwagi, treningi i wieczne karmienie.
A co u Was?

reklama
Witam się,
co tu tak cicho?
Dawno mnie nie było ale chłopaki w końcu opuszczają dom na czas szkoły i przedszkola i mam trochę czasu dla siebie. Może nadal nie zasiadłabym przed kompem, bo wiadomo jest co robić, ale sytuacja mnie zmusiła, a mianowicie wsadziłam palec w blender . . . . Tym o to sposobem wielu rzeczy zrobić nie mogę i mam czas na forum 8-)
Najmłodszy skończył już 8 mcy, raczkuje, siedzi i chodzi przy meblach więc też troszkę mniej mnie absorbuje, choć jednocześnie, wraz z możliwością samoprzemieszczania, zapałał niesamowitą potrzebą bliskości z moją osobą więc chodzi jak piesek przy mojej nodze . . . znacie ten ból 8-) A poza tym standard, szkoła, sprawdziany, uwagi, treningi i wieczne karmienie.
A co u Was?
My się ukrywamy w krzakach napisz do @Liza to Cię dorzucić do nas... nie było Cię na 1 stronie a dawno się nie odzywałaś...
U nas też czas szybko pędzi i ciężko się wyrobić że wszystkim. Moje panny zaczęły przedszkole najmłodsza ma 5m wiwc lada moment i też zacznie raczkować [emoji6]a

Do góry